Ειδήσεις

19 Jul, 2019 Ώρα 18:26

O νέος πρόεδρος του BMW Group

Thumbnail

Τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG αναλαμβάνει από τις 16 Αυγούστου ο Oliver Zipse, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο γερμανός κολοσσός. Το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας προέβη στην απόφαση αυτή σήμερα κατά τη συνεδρίασή του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Spartanburg της Νότιας Καρολίνας, στις ΗΠΑ.

Close

Ο Zipse θα διαθεχθεί τον Harald Kruger, ο οποίος ενημέρωσε τον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου στις αρχές Ιουλίου ότι δεν θα επιδιώξει τη διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας. Ως αποτέλεσμα, ο τελευταίος θα παραιτηθεί από την προεδρία και θα αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο με αμοιβαία συμφωνία στις 15 Αυγούστου 2019.

Ο Oliver Zipse, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG από το 2015 και επί του παρόντος υπεύθυνος για το τμήμα παραγωγής. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην εταιρεία το 1991 ως εκπαιδευόμενος και από τότε κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις. Μεταξύ αυτών και εκείνες του Διευθύνοντος Σύμβουλου στο εργοστάσιο της Οξφόρδης και του Ανώτερου Αντιπροέδρου του τμήματος Εταιρικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής Προϊόντων.

Close

 

28 Jan, 2020 Ώρα 12:24

Maserati: The Music is changing! Μας αρέσει όμως;

Thumbnail

Μέσα στο 2021 αναμένουμε να δούμε το αμιγώς ηλεκτρικό coupe που ετοιμάζει η Maserati. Ήδη η Ιταλική εταιρεία είναι στη διαδικασία δοκιμών του ηλεκτροκινητήρα που θα χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο και για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, μας δίνει ένα σύντομο αλλά περιεκτικό δείγμα της ηχητικής υπόκρουσης που θα ακολουθεί την κίνηση του αυτοκινήτου.

Close

Σίγουρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και στην αρχή ξαφνιάζει, ειδικά όλους όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν τη μελωδία των κινητήρων βενζίνης που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα η Maserati. Από την άλλη όμως και με δεδομένο το ότι η ηλεκτροκίνηση είναι μια πραγματικότητα στην οποία θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε, ο ήχος που παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ, δεν είναι καθόλου αδιάφορος.

Εσείς τι λέτε;

Close

 

Tags