20 Μαΐ., 2019 Ώρα 19:52

Ο πελάτης της Mitsubishi είναι απόλυτα ικανοποιημένος...

Thumbnail

Το καλύτερο για μία εταιρεία είναι να έχει ικανοποιημένους πελάτες και αυτό το έχει πετύχει η Mitsubishi. Πρόσφατα η ιαπωνική φίρμα κατέκτησε ένα ακόμα βραβείο στο θεσμό J.D. Power Awards που αφορά στους ικανοποιημένους πελάτες.

Το J.D. Power είναι ένα από τα παγκοσμίως διάσημα Ινστιτούτα Έρευνας αγοράς.  Στη φετινή του μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων για τη Γερμανία διερεύνησε την ικανοποίηση των Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Μέσα από μία πλήρως συγκεκριμένη ανάλυση αποδείχτηκε ότι η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες από κάθε άποψη. Από τις  απαντήσεις των 12.854 ερωτηθέντων προέκυψε ότι τα οχήματα της μάρκας παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών.

Η ανάλυση ικανοποίησης πελατών βασίζεται σε online ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή περίπου 12.854 οδηγών, των οποίων τα οχήματα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018. Στη φετινή έρευνα, η Mitsubishi αναδείχτηκε η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών και κυρίως η καλύτερη μάρκα μαζικής παραγωγής – με σαφές προβάδισμα έναντι της επικρατέστερης premium μάρκας.