22 Οκτ., 2019 Ώρα 11:04

Οι πελάτες της Porsche έχουν πλέον τη δική τους πίστα

Thumbnail

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Sportscar Together Day», η γερμανική φίρμα εγκαινίασε το νέο Porsche Experience Center στο Hockenheimring, προσφέροντας στους πελάτες της μία μοναδική εμπειρία.

 

Close

 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οπότε και πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, περισσότεροι από 70.000 φίλοι των τεσσάρων τροχών έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις, με τους 9.000 από αυτούς να συμμετέχουν με τη δική τους Porsche.

 

Close

 

Το νέο κέντρο καλύπτει μία έκταση 170.000 τ.μ. και περιλαμβάνει κτήριο εξυπηρέτησης πελατών, τη βασική πίστα και μία επιπλέον off-road πίστα. Εκεί, οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους, να κάνουν μαθήματα δυναμικής οδήγησης και χειρισμού με τη βοήθεια επαγγελματιών, να διοργανώσουν συναντήσεις μεταξύ τους και διάφορα event.

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε διάφορα στάδια, ανάλογα την εμπειρία και το επίπεδο του πελάτη, με το off-road track για τα μοντέλα Cayenne και Macan να περιλαμβάνει 17 στάδια εκπαίδευσης.

 

 

Φυσικά, δεν λείπουν οι αίθουσες χαλάρωσης με τα καφέ και τα εστιατόρια, τα πλήρως εξοπλισμένα paddock, τα εργαστήρια εκμάθησης και οι σταθμοί ταχυφόρτισης για τους κατόχους της Taycan.