Ειδήσεις

10 Jan, 2020 Ώρα 13:48

Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Honda Civic Type R

Thumbnail

Το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης, το εκπληκτικό αυτό hot hatchback, ανανεώθηκε στα σημεία προς όφελος της αεροδυναμικής, της άνεσης των επιβατών και της οδικής συμπεριφοράς.

Close

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Type R και ανακοίνωσε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. Το αυτοκίνητο φέρει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και ελαφρώς μεγαλύτερη κεντρική εισαγωγή αέρα για καλύτερη ψύξη του κινητήρα.

 

Close

 

Ο διαχύτης έχει πλέον κόκκινες λεπτομέρειες, τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, ενώ καινούργιο είναι το μπλε χρώμα «Boost Blue» του αμαξώματος. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στο τιμόνι με επένδυση Alcantara, στον μοχλό ταχυτήτων και στις επενδύσεις των καθισμάτων και των θυρών. 

Close

 

 

Αναβαθμισμένο είναι το σύστημα πέδησης, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερες δαγκάνες και τακάκια πιο ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες. Η ανάρτηση επαναρυθμίστηκε και ο ήχος της εξάτμισης έγινε πιο μπάσος, ενώ στο πακέτο εξοπλισμού προστέθηκε το «Honda Sensing», το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. 

Κάτω από το καπό εξακολουθεί να βρίσκεται ο δίλιτρο turbo κινητήρας των 320 ίππων. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό εξάρι κιβώτιο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.  

24 Jan, 2020 Ώρα 20:18

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η διαφημιστική καμπάνια της Nissan στη Φινλανδία

Thumbnail

Ο προσωπικός χώρος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φινλανδούς. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την στάση του λεωφορείου, όπου διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Close

_

 

Close

Απίστευτο...

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Close

Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φινλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

_

 

Η σπουδαιότητα της απόστασης...

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία. 

Χρησιμοποιώντας το σκηνικό στις στάσεις των λεωφορείων, η καμπάνια επισημαίνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας  ενός Nissan, από το προπορευόμενο όχημα στον δρόμο...