Ειδήσεις

20 May, 2020 Ώρα 23:46

Όλα τα Volvo με τελική ταχύτητα τα 180 χλμ/ώρα

Thumbnail

Έχοντας στόχο την βελτίωση της ασφάλειας των επιβατών η Volvo και με δεδομένο το όραμα Vision 2020, το οποίο έχει ως στόχο τους μηδενικούς θανάτους ή/και σοβαρούς τραυματισμούς στο δρόμο, βάζει πλέον όριο στην τελική ταχύτητα των αυτοκινήτων της που θα είναι εφεξής στα 180χλμ./ώρα.

Close

Επιπλέον όλα της τα μοντέλα θα εξοπλίζονται και με το σύστημα Care Key, το οποίο θα παρέχει στους κατόχους τη δυνατότητα να επιβάλουν κάτω από ειδικές περιστάσεις περαιτέρω περιορισμούς στην τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου τους.

_

Close

 

Αλκοόλ και τοξικές ουσίες

Close

Εκτός από την υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και διαφόρων τοξικών ουσιών, αλλά και η απόσπαση της προσοχής, είναι δύο ακόμα τομείς στους οποίους η Volvo Cars αναμένεται να εστιάσει την προσοχή της την προσεχή περίοδο αναλαμβάνοντας δράσεις αλλά και συγκεκριμένα μέτρα που θα δούμε να υιοθετούνται σε μελλοντικά της οχήματα.

 

25 May, 2020 Ώρα 13:09

To φημισμένο "C'etait un Rendez-Vouz" θα γυριστεί ξανά με μία Ferrari SF90 Stradale

Thumbnail

Την Κυριακή το πρωί, οι δρόμοι στο λαμπερό Πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής έκλεισαν για χάρη του Charles Leclerc και της Ferrari. Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία, προκειμένου να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Le Grand Rendez-vous».

Close

 

 

Το φιλμάκι σκηνοθετεί ο Claude Lelouch, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική ευθύνη και του «C'etait un Rendez-Vouz», που είχε γυριστεί τον Αύγουστο του 1976 στο Παρίσι με μια Mercedes 450 SEL.

 

Close

 

Το φημισμένο «Ραντεβού» του Γάλλου σκηνοθέτη αναβίωσε στο Μονακό. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η εκθαμβωτική SF90 Stradale, η πρώτη plug-in hybrid Ferrari της ιστορίας και στη θέση του οδηγού είναι ο Μονεγάσκος οδηγός της ιταλικής ομάδας.

 

 

Όπως και το 1976, έτσι και τώρα, στόχος του πρωταγωνιστή είναι να φθάσει όσο πιο γρήγορα στο ραντεβού, οδηγώντας δίχως αύριο στους δημόσιους δρόμους.

Για τη μαγνητοσκόπηση του remake χρησιμοποιήθηκαν δύο SF90 Stradale, με τον επικό ήχο να προέρχεται από μία Ferrari 275GTB που ανήκει στον ίδιο τον σκηνοθέτη.

Μάλιστα, στο φιλμ έλαβε μέρος και ο Αλβέρτος Β΄, πρίγκιπας του Μονακό και επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι.

 

Close