Ειδήσεις

23 Dec, 2019 Ώρα 13:25

Όλοι μαζί για τον Νικόλα - Περισσότερα από 200 αυτοκίνητα στην φιλανθρωπική συνάντηση!

Thumbnail

Η διαφορά των Petrolhead από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς είναι ότι όταν χρειαστεί να ενωθούν για κάτι σοβαρό αυτό γίνεται χωρίς δεύτερη συζήτηση. Οι πολιτικές παρατάξεις είναι μακριά από το χώρο όπως και οι διάφορες πεποιθήσεις. Αντιθέτως σε τέτοιου είδους συναντήσεις θέλεις να είσαι εκεί επειδή αγαπάς αυτό που κάνεις. Και φυσικά το αυτοκίνητο σου το αξίζει. 

Close

 

 

Όπως το αξίζει και ο Νικόλας για τον οποίο έγινε όλο αυτό που πολλοί έζησαν από κοντά την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο My Mall Λεμεσού! Πέραν των 240 sport αυτοκίνητα μαζεύτηκαν για να δείξουν την υποστήριξη τους φτιάχνοντας μια υπέροχη μέρα για όλους. 

 

Close

 

Ένα μεγάλο μπράβο στην πρωτοβουλία που πήρε το Evo Club Cyprus και της ομάδας του για την διοργάνωση της Παγκύπριας αυτής συνάντησης! 

 

The Team

 

Close

Απολαύστε φωτογραφίες από την συνάντηση στα πιο κάτω album. Αναμένουμε και τις επίσημες φωτογραφίες από τη διοργάνωση.

 

Φωτογραφίες: N.N Autoart Studio Car ShopAndreas Neophytou

 

 

 

Great Job Regina!

 

24 Jan, 2020 Ώρα 20:18

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η διαφημιστική καμπάνια της Nissan στη Φινλανδία

Thumbnail

Ο προσωπικός χώρος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φινλανδούς. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την στάση του λεωφορείου, όπου διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Close

_

 

Close

Απίστευτο...

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Close

Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φινλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

_

 

Η σπουδαιότητα της απόστασης...

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία. 

Χρησιμοποιώντας το σκηνικό στις στάσεις των λεωφορείων, η καμπάνια επισημαίνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας  ενός Nissan, από το προπορευόμενο όχημα στον δρόμο...