Ειδήσεις

16 Nov, 2023 Ώρα 22:19

Το ολοκαίνουριο Honda ZR-V μας υποδέχεται στο Boyz Stuff Show 2023

Thumbnail

Η Honda Cyprus και η Galatariotis Motors Ltd, συμμετέχουν για άλλη μια χρονιά στο Boyz Stuff Show, και μας υποδέχονται με την πρώτη παγκύπρια παρουσίαση του νέου SUV της κατηγορίας C, το Honda ZR-V, το οποίο μπήκε σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές το φθινόπωρο του 2023.

Close

Το Boyz Stuff Show 2023, και μαζί του το 4ο Moto Expo στο οποίο η Honda Cyprus συμμετέχει με όλη την γκάμα μοτοσικλετών της, διεξάγεται το σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023, στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, στην Έγκωμη στην Λευκωσία. Όπως είναι γνωστό στους φίλους και φίλες του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, το Boyz Stuff Show έχει καθιερωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη έκθεση του είδους της στην Κύπρο.

Το ολοκαίνουριο μοντέλο ZR-V θα βρίσκεται στην είσοδο της Έκθεσης δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί ένα νέο σταθμό στην ευρωπαϊκή στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Honda. Μετά από έναν χρόνο εμπορικής επιτυχίας στην Ιαπωνία, το Honda ZR-V έρχεται στην Ευρώπη, με ένα 2,0λιτρο βενζινοκινητήρα όπου συνδυάζεται άψογα με δύο ηλεκτροκινητήρες και παράγουν 184 ίππους και 315Nm ροπή. Το αυτοκίνητο καλύπτει όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές με άνεση χώρων και εργονομία, εστιάζοντας στην κομψότητα, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την υψηλή αισθητική, παρέχοντας υψηλή οδηγηκή απόλαυση στην καθημερινής χρήση αλλά και στο ταξίδι εκτός πόλης και το πιο σημαντικό, με μικτή κατανάλωση μόλις 4,5L /100Km. 

Close

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά πατήστε εδώ.

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close