Ειδήσεις

07 Oct, 2020 Ώρα 16:27

Όταν το Nissan Owners Club Cyprus βγαίνει περίπατο...

Thumbnail

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Όταν γράφαμε το Burnout κάθε μήνα είχαμε να καλύψουμε δεκάδες συναντήσεις από οργανωμένα σύνολα αυτοκινήτων. Τώρα έγιναν πιο σπάνιες αλλα και πιο πικάντικες! Εξού και αυτή του Nissan Owners Club Cyprus η οποία έγινε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Close

 

 

Οι Nissanόβιοι ξεκίνησαν από διάφορες πόλεις και έγιναν ένα στη Λεμεσό. Απο εκεί και πέρα ακολούθησαν πόρεία η οποία κατέληξε στον Άγιο Θεόδωρο Αγρού όπου όλοι μαζί απόλαυσαν μαζί ένα υπέροχο γεύμα δίπλα από τα αυτοκίνητα τους.

 

Close

 

Εαν θέλεις και εσύ είσαι μέλος των Κύπριων Petrolhead της Nissan δεν έχεις παρα να στείλεις ένα μύνημα στη σελίδα του Club στο facebook!

Απολαύστε πολλές φωτογραφίες από τον Αντρέα Νεοφύτου! Δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες απο την δουλειά του στο προφίλ του στο Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 Jan, 2021 Ώρα 14:00

Toyota: Θα επιστρέψει το όνομα Celica;

Thumbnail

Η Toyota Celica, ένα από τα πιο δημοφιλή κουπέ που κυκλοφόρησε σε επτά γενιές μεταξύ 1970 και 2006, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο προσκήνιο καθώς η ιαπωνική φίρμα ανανέωσε πρόσφατα την κατοχύρωση του ονόματος ενώ υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από την πιθανή χρήση του.

Close

Η συζήτηση γύρω από το θέμα της Celica ξεκίνησε το 2017 - και τότε η Toyota είχε ανανεώσει τα δικαιώματα του ονόματος στις ΗΠΑ - ενώ οι φήμες φούντωσαν το 2018 όταν Masayuki Kai, μηχανικός εξέλιξης της Toyota GR Supra είχε δηλώσει ανοιχτά πως θα ήθελαν να επαναφέρουν στην αγορά τα MR2 και Celica.

Έκτοτε δεν είχαμε κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, όμως σύμφωνα με το CarBuzz, η νέα κατοχύρωση πατέντας που κατατέθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2021 στο United States Patent and Trademark Office (USPTO), ίσως δείχνει πως η Toyota εξετάζει το ενδεχόμενο να ξαναχρησιμοποιήσει το ιστορικό όνομα.

Close

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μετονομαστεί σε Toyota GR Celica ο διάδοχος του GT86, παρόλο που αρχικά οι φήμες ήθελαν το μοντέλο να λέγεται GR86. Οι διαστάσεις και ο χαρακτήρας του πισωκίνητου σπορτσκαρ που θα είναι το δίδυμο αδελφάκι του νέου Subaru BRZ, το καθιστούν ιδανικό για να βαφτιστεί ως Celica, καθώς αυτό το όνομα έχει ακόμα μεγάλη απήχηση σε πολλές αγορές του πλανήτη λόγω της ιστορίας του.

 

Close

Πηγή: Drive.gr