Ειδήσεις

09 Jul, 2024 Ώρα 12:40

Πάνω από 400000 «μαϊμού» προϊόντα κατέστρεψε η Ferrari για να προστατέψει το όνομα της

Thumbnail

Δεν είναι μυστικό ότι η Ferrari προστατεύει σε μεγάλο βαθμό την αξία της, και πέρυσι κατέστρεψε πάνω από 400.000 πλαστά προϊόντα που έφεραν το διάσημο λογότυπο της.

Close

Οι πωλητές πλαστών αναμνηστικών, ρούχων, ακόμα και αυτοκινήτων Ferrari θα πρέπει να προσέχουν, καθώς μπορεί να είναι οι επόμενοι σε αυτό το ασταμάτητο κυνήγι.

Σε στατιστικά στοιχεία που μοιράστηκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιταλική μάρκα αποκάλυψε ότι από τις εκατοντάδες χιλιάδες απομιμήσεις που καταστράφηκαν, οι τρεις από αυτές ήταν αυτοκίνητα.

Close

 

Η Ferrari διαθέτει τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα προς αντιγραφή και απομίμηση μιας και το Prancing Horse της, πουλάει όσο κανένα άλλο. Τώρα το πως κατάφερε η εταιρία να εντοπίσει 3 fake μοντέλα που το «έπαιζαν» Ferrari και να τα καταστρέψει, είναι μία απορία που δεν θα μας λυθεί. Όμως το κυνήγι έχει κι άλλα ευρήματα προς καταστροφή.

Κατά τη διάρκεια του 2023, καταστράφηκαν τουλάχιστον 100.351 είδη ρουχισμού που είχαν μεταμφιεστεί σε επίσημα προϊόντα της Ferrari. Επιπλέον, 30.161 αρώματα πετάχτηκαν, μαζί με 17.231 τσάντες, 17.438 ζευγάρια παπούτσια και 60.903 ρολόγια. Τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς 13.415 ζώνες, 11.500 ετικέτες, 800 σκούτερ, 872 μινιατούρες, 91.229 γυαλιά, 1.092 μπάλες ποδοσφαίρου και 57.503 πορτοφόλια καταστράφηκαν επίσης από τη Ferrari.

Γίνε «ρουφιάνος» της Ferrari και κέρδισε

Η Ferrari εφαρμόζει ένα σύστημα επιβράβευσης κατά της παραποίησης που επιβραβεύει όσους αναφέρουν ένα προϊόν που ενδεχομένως παραβιάζει τα εμπορικά σήματα της Ferrari και πωλείται σε εμπορικό περιβάλλον. Όσοι υποβάλλουν μια αναφορά πρέπει να παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση που το πωλεί, τον κατά προσέγγιση αριθμό των προϊόντων που εμπλέκονται, καθώς και φωτογραφίες που δείχνουν απομίμηση των εμπορικών σημάτων της Ferrari, συμπεριλαμβανομένων των ετικετών.  

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close