12 Σεπ., 2019 Ώρα 10:30

Petrolheads Festival of Speed by Castrol: Μια υπέροχη Κυριακή στην Achna Speedway

Thumbnail

Κάποτε είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ένα all – in - one event όπου μπορείς να πάς με το αυτοκίνητο σου είτε απλά για να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα, είτε για να γίνεις μέρος του. 

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου λοιπόν η ομάδα της STS Events διοργάνωσε το 2ο Petrolheads Festival of Speed by Castrol με την υποστήριξη και την χορηγία της εταιρείας Chr. Kapodistrias & Sons Ltd οι οποίοι προώθησαν μέσω του event τα λιπαντικά Castrol.

 

 

Κατα τη διάρκεια του event οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια «μικρή» στατική έκθεση αυτοκινήτων – πέραν των 230, (μια μικρή ιδέα σε σχέση με το τι θα δούμε φέτος στο Boyz Stuff Show 2019). Εκεί μπορούσες να δεις λοιπόν από σπορ καθημερινά αυτοκίνητα μέχρι κλασικά, muscle cars και αγωνιστικά. Φυσικά αστειευόμαστε όταν λέμε ότι είναι λίγα τα 230 αυτοκίνητα!

 

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί όπου μέχρι και μετά το μεσημέρι πολιτικά και αγωνιστικά είχαν την ευκαιρία να κάνουν χρονομετρημένα περάσματα στη πίστα! Γρηγορότερος χρόνος της ημέρας έγινε από το αγωνιστικό Honda Civic του Λούκα Χριστοφόρου! Μαζί είδαμε περάσματα και από supercars με συνοδηγούς, αγωνιστικά αλλά και μοτοσικλέτες. Στο χώρο της έκθεσης είδαμε και το υπέροχο καρτ που έφτιαξε η ομάδα του Intercollege Autoworks οι οποίοι ήταν και χορηγοί στο event μας. Τους χρόνους της ημέρας για όσους ήθελαν να χρονομετρηθούν, μπορείτε να τους δείτε εδώ.

 

 

Αμέσως μετά 12 άτομα είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν με 3 θηρία στους δρόμους της πίστας. Συγκεκριμένα η McLaren 720S του Andy Papageorgiou, το βελτιωμένο Audi R8 V10 του Chris Papageorgiou και το BMW M4 Competition του Στέλιου Κυθρεώτη έφτιαξαν τη μέρα των συνοδηγών τους με γρήγορα περάσματα στη πίστα!

 

 

Petrolheads festival χωρίς Drift δεν παίζει. Αν και οι περισσότεροι οδηγοί ετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής που μας έρχεται, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κάποιους από αυτούς στο δικό μας festival. Ευχαριστίες λοιπόν στους Στέλιο Ζαχαρία, Αντρέα Ελευθερίου και  Κώστα Σπαρσή για τα υπέροχα περάσματα που μας πρόσφεραν στο Event!

 

 

Το πρόγραμμα τελείωσε με ακόμη περισσότερη συνοδήγηση. Το δεύτερο μέρος της συνοδήγησης έγινε από την ομάδα της Race Fast Rent a Car τους οποίους ευχαριστούμε για την παραχώρηση των αγωνιστικών Honda Civic όπως επίσης και τον Θεόδωρο Θεοδώρου ο οποίος φανερά απόλαυσε το αυτοκίνητο του μαζί με τους συνοδηγούς του!

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες από το event μπορείτε να δείτε στην σελίδα του Motor Addict και του Only Racing Cy (Προσφορά του Photos By Veronika Gulyas)

 

 

Έτσι λοιπόν απολαύσαμε όλοι ακόμη μια μέρα γεμάτη αυτοκίνητο. Μια μέρα για Petrolheads. H εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για πολλούς οι οποίοι πέραν του ότι είδαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το δικό τους αυτοκίνητο για πρώτη φορά στην πίστα αλλά και να καθίσουν συνοδηγοί σε supercars και αγωνιστικά! Τα σχόλια τους αμέσως μετά, δικαιώνουν τη σκέψη για συνοδήγηση κάτι το οποίο φαίνεται ότι πρέπει να καθιερώσουμε και σε άλλα events! Το 2ο Petrolheads Festival of Speed by Castrol έφερε ιδέες στην ομάδα οι οποίες θα υλοποιηθούν αργότερα στο πρόγραμμα των διοργανώσεων της STS Events.

 

 

Φυσικά επόμενος σταθμός είναι το αγαπημένο μας Boyz Stuff Show 2019 για το οποίο η ομαδα της STS Events προχωρά με γοργούς ρυθμούς για τις προετοιμασίες! Δείτε το event στο facebook εδώ. 

 

 

Μέγας Χορηγός του Petrolheads Festival of Speed είναι τα λιπαντικά Castrol, της εταιρείας Chr. Kapodistrias & Sons Ltd.

Υποστηρικτές είναι οι Intercollege Autoworks, το Boyz Stuff Show και η Achna Speedway, η Trust Racing, η GM Auto Spa και τα ελαστικά Goodyear και Dunlop.

Χορηγός επικοινωνίας το Car.com.cy, ο Mix Fm και το Only Racing Cy.

Το Petrolheads Festival of Speed διοργανώνεται από την STS Events.