Ειδήσεις

25 Jan, 2021 Ώρα 19:06

Πρωτοποριακή υπηρεσία περιποίησης αυτοκινήτου

Thumbnail

Η αγορά αυτοκινήτου αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση ενός νοικοκυριού, μετά το σπίτι. Γι’ αυτό, με τη σωστή προστασία, μπορεί να παραμείνει πάντα σαν καινούριο.

Close

Το Shiny Monkeyz, δεν είναι το τυπικό «κατάστημα περιποίησης αυτοκινήτων». Είναι ένα υψηλής απόδοσης, πολυτελές στούντιο φροντίδας αυτοκινήτων, που είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για το αυτοκίνητο. Με πάνω από μια δεκαετία στον κλάδο του αυτοκινήτου, και αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο, στο Shiny Monkeyz μπορούν να διορθώσουν και να βοηθήσουν για να αποτραπεί μια επερχόμενη ζημιά. Το Shiny Monkeyz ιδρύθηκε με ένα και μοναδικό σκοπό:  Να φροντίζει το όχημά σας σαν να ήταν δικό μας!. 

 

Close

 

Επωφεληθείτε από τα μυστικά και τις  λεπτομέρειες προστασίας και συντήρησης του αυτοκινήτου σας, καθώς και συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειές σας για εντυπωσιακή εμφάνιση και προστασία. Εάν φροντίζετε το αυτοκίνητό σας, αλλά συχνά απογοητεύεστε από τα αποτελέσματα, τότε ετοιμαστείτε να μάθετε για τον κόσμο της κρυσταλλοποίησης (detailing). Μια νέα τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να σχηματίζει ένα κρυσταλλικό στρώμα που θα κάνει τα συμβατικά κεριά και τα στεγανωτικά αυτοκινήτων να μοιάζουν ξεπερασμένα. Η υψηλή αντοχή και τα συμπυκνωμένα νανοσωματίδια με ανώτερες ικανότητες διασύνδεσης δημιουργούν ένα ανθεκτικό και εξαιρετικά υψηλής γυαλάδας φινίρισμα.

Close

 

 

Στόχος του Shiny Monkeyz είναι η παροχή υψηλής ποιότητας και η ειλικρινής εξυπηρέτηση που προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη. Με λίγα λόγια το μόττο του Shiny Monkeyz είναι: Your Vehicle, Our Passion

 

 

Ασφάλεια πάνω απ΄όλα!

Μετά και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας, το Shiny Monkeyz μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας. Γι΄αυτό το λόγο προχωρήσαμε σε μια υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής των αυτοκινήτων των πελατών μας. Οι περιοχές παραλαβής έχουν ως εξής: Κέντρο Λευκωσίας, Περιοχή Πλατύ, Αγλαντζιά, Καϊμακλί, Παλλουριώτισσα και Στρόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 70073003 ή στην ιστοσελίδα http://www.shinymonkeyz.com

03 Mar, 2021 Ώρα 11:47

Διπλή διάκριση για τη Fiat στα Key Awards 2020

Thumbnail

Με πρωταγωνιστές όπως οι Leonardo DiCaprio και οι Sting & Shaggy, δεν αποτελεί έκπληξη η κυριαρχία της Fiat στα βραβεία Key Awards 2020. Στην 52η χρονιά των διάσημων βραβείων τηλεόρασης, σινεμά και ηλεκτρονικών μέσων, Key Awards, η Fiat κατέκτησε τα πρώτα βραβεία στις κατηγορίες “Music Covers – Licensing” και “Original Music”. Η διοργάνωση της Media Key Group αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικότερες τους είδους σε παγκόσμιο επίπεδο προσελκύοντας τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία απ’ όλο τον κόσμο.

Close

 

 

Το Key Award 2020 της κατηγορίας “Original Music” απονεμήθηκε στο video με τίτλο “Reincarnation” (Μετεμψύχωση), που εστιάζει στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός και ακτιβιστής, Leonardo DiCaprio, ο οποίος για περισσότερα από 20 χρόνια υποστηρίζει τις ενέργειες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος. Για αυτό το λόγο, ο κάτοχος βραβείου Όσκαρ ηθοποιός, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη φιλοσοφία του νέου 500. Απλό, τεχνολογικά προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον. Το video “Reincarnation” απευθύνει ερωτήσεις για τη ζωή, την εξέλιξη της και βρίσκει τις απαντήσεις στο πλέον θρυλικό μοντέλο της Fiat. Η παραγωγή της εταιρείας Doner και του σκηνοθέτη Joseph Kahn (οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δουλέψει μεταξύ άλλων με τους Jennifer Lopez, U2, Lady Gaga και Taylor Swift), μιλά για τη μάρκα η οποία μεταμορφώθηκε στην πορεία του χρόνου συνεχίζοντας να εμπνέει τον κόσμο από το 1957, μέχρι και σήμερα. 

Η δεύτερη διάκριση απονεμήθηκε για το δημιουργικό “500 120th family, Shaggy & Sting”, στην κατηγορία “Music Covers – Licensing”, μια διαφήμιση που περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια του Fiat 500 (500, 500X και 500L). Κεντρικό σημείο οι Sting & Shaggy και το τραγούδι τους Just One Lifetime, στο οποίο το διάσημο ντουέτο τραγουδά μέσα σε ένα 500X “120th”. Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με τη φράση “FIAT, Driven by dreams since 1899”, δίνοντας έμφαση στο πως εδώ και 120 χρόνια, η Fiat παραμένει δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων. Παράλληλα το video δίνει το ρυθμό για την πορεία της μάρκας στο μέλλον και μια δημοκρατική και διαθέσιμη για όλους αυτοκίνηση. Το συγκεκριμένο διαφημιστικό δημιουργήθηκε από την Leo Burnett με σκηνοθέτη και πάλι τον Joseph Kahn.

Close