Ειδήσεις

29 Jun, 2020 Ώρα 14:20

ŠKODA Connect, τα πάντα μέσα σε ένα app

Thumbnail

Με την ενημερωμένη εφαρμογή SKODA Connect, η Τσέχικη εταιρεία ενοποιεί τις λειτουργίες της εφαρμογής ŠKODA Connect και του ŠKODA OneApp. Ταυτόχρονα, η ŠKODA προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή και διευκολύνει ακόμη περισσότερο την ασύρματη πρόσβαση και την άμεση επικοινωνία με το όχημα. Την ίδια στιγμή, οι οδηγοί θα μπορούν να ζουν όλη αυτή την εμπειρία μέσα από διάφορες συσκευές όπως smartphone και smartwatch, καθώς και την κεντρική οθόνη ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

Close

Ο Alain Favey, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ŠKODA AUTO δήλωσε: «Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη στις ψηφιακές εφαρμογές μας. Η ενημερωμένη εφαρμογή ŠKODA Connect συνδυάζει τις λειτουργίες της προηγούμενης εφαρμογής Connect και της εφαρμογής ŠKODA OneApp σε μια μοναδική λύση. Ως αποτέλεσμα, γινόμαστε όλο και πιο φιλικοί προς τον χρήστη, πάντα με γνώμονα το σλόγκαν μας,«Simply Clever». Τα σχέδιά μας για το μέλλον προβλέπουν ένα ενοποιημένο και κατανοητό τρόπο πρόσβασης σε όλα τα κανάλια ŠKODA όπως το διαδίκτυο, εφαρμογές και άλλα.»

 

Close

 

Μέχρι τώρα, οι ιδιοκτήτες ŠKODA αντιμετώπιζαν μια επιλογή από δύο διαφορετικές εφαρμογές για πρόσβαση σε δεδομένα από τα οχήματά τους. Το ŠKODA Connect, που, παρείχε διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των θυρών, εμφάνιση της τρέχουσας θέσης στάθμευσης και το Honk & Flash όπου οι χρήστες μπόρεσαν να εντοπίσουν το όχημά τους, να ενεργοποιήσουν τη βοηθητική θέρμανση ή να κανονίσουν ραντεβού και να προγραμματίσουν την μέρα τους. Από την άλλη, η χρήση του ŠKODA OneApp απαιτούσε τεχνολογία SmartLink + στο όχημα και άμεση σύνδεση με smartphone. Η εφαρμογή χρησιμοποίησε το MirrorLink ή το Apple CarPlay για πρόσβαση σε δεδομένα οχημάτων σε πραγματικό χρόνο. Δυνατότητες όπως δεδομένα οδήγησης σε πραγματικό χρόνο ή ημερολόγιο, προγραμματισμός ταξιδιών και πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του οχήματος προσφέρονταν και από τις δύο εφαρμογές με παρόμοιο τρόπο. Η ενημερωμένη εφαρμογή ŠKODA Connect συνδυάζει και τις δυο εφαρμογές. «Με τη συγχώνευση των εφαρμογών, ενοποιούμε το σύστημα λογισμικού μας με σκοπό να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες μας εύκολα, άνετα και απρόσκοπτα σε πολλές συσκευές», λέει ο Andre Wehner, Διευθύνων Σύμβουλος της ŠKODA AUTO.

Close

Η αναθεωρημένη εφαρμογή ŠKODA Connect για τηλέφωνα Android και iOS διατίθεται δωρεάν στα σχετικά App Stores.

10 Jul, 2020 Ώρα 17:33

Galatariotis Motors: Πήρε την Honda με νέο showroom & γκαράζ

Thumbnail

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη προκύπτει στον τομέα των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων στην Κύπρο αφού ένας νέος παίκτης κάνει δυναμικό μπάσιμο. Η Galatariotis Motors, μέλος του Galatariotis Group, είναι και επίσημα ο νέος αντιπρόσωπος της Honda στην Κύπρο. Με νέο showroom, νέο γκαράζ και υψηλές βλέψεις, η Galatariotis Motors, μπαίνει δυναμικά στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου και είναι έτοιμη κνα πρωταγωνιστήσει. 

Close

Επικοινωνήσαμε με τον Διευθυντή Πωλήσεων της Galatariotis Motors κ. Μανώλη Μηναϊδη ο οποίος μας μίλησε για τους στόχους της εταιρείας, το νέο showroom και νέο γκαράζ που ετοιμάζονται, το πλάνο της εταιρείας για να βρεθεί η Honda ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών στην Κύπρο, καθώς και το ιδιαίτερο βάρος που αναμένεται να δώσει η εταιρεία στις μοτοσυκλέτες Honda που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στην Κύπρο. 

 

Close

 

Ζητήσαμε αρχικά από τον κ.Μηναϊδη να μας μιλήσει για τον Όμιλο Γαλαταριώτη και σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται. 

Close

‘’Ο όμιλος ασχολείται με την προμήθεια και συντήρηση ακτινοδιαγνωστικών μηχανών και ιμάντων μεταφοράς αποσκευών  στην Κύπρο και Ελλάδα, με την παροχή ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών, προμήθεια και συντήρηση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού αντιπροσωπεύοντας την LG – ERICSSON, με την διαχείριση ακινήτων, με την παροχή υπηρεσιών στενοτύπισης και τέλος  με την διαχείριση ζωικών αποβλήτων από 3 μονάδες εργοστασίων’’.

 

Το νέο βήμα λοιπόν του Ομίλου είναι η δημιουργία της Galatariotis Motors η οποία ανέλαβε από τον Μάιο και επίσημα την αντιπροσωπεία της Honda στην Κύπρο.

 

Ποιος ο στόχος σας και ποια θα είναι τα επόμενα σας βήματα;

‘’Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στο κόσμο την γνώση για τη νέα γενιά αυτοκινήτων που θα είναι πολύ πιο οικονομικά, φιλικά προς το περιβάλλον και με την τεχνολογία που διαθέτουν θα διασφαλίζουν ένα άνετο και πιο ασφαλή οδήγημα. Εξίσου σημαντικός στόχος είναι οι καταναλωτές να μας προτιμούν όχι μόνο για τα ξεχωριστά προϊόντα που προσφέρει η Honda, αλλά και για την σχέση που θα δημιουργήσουμε μαζί τους. Η σχέση μας με τους πελάτες θέλουμε να είναι συνώνυμη με τη Honda, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ. 

Τα επόμενα βήματά μας περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας νέας μονάδας γκαράζ αλλά και εκθεσιακού χώρου που θα μας επιτρέψουν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί και ευέλικτοι στις νέες ανάγκες της αγοράς’’.

 

Δίπλα δίπλα showroom και γκαράζ

Με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας θα εξοπλιστεί το νέο γκαράζ της Honda όπως μας τόνισε ο κ. Μηναϊδης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Το νέο γκαράζ αλλά και το νέο showroom της εταιρείας θα βρίσκεται στην οδό  Μάρκου Μπότσαρη κοντά στο Λαϊκό Καφεκοπτείο, στο Καϊμακλί.

‘’Το νέο γκαράζ θα τηρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές της Honda και θα διαθέτει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για παράδειγμα θα προσφέρουμε εκτός από την συντήρηση των αυτοκινήτων, μέτρημα τιμονιού, αλλαγή ελαστικών, ακόμη και πλύσιμο. Προσφέροντας όλα τα πιο πάνω στον ίδιο χώρο, εξασφαλίζουμε άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας μειώνοντας έτσι επιπλέον κόστος και χρόνο''.

 

Το νέο showroom

Το νέο showroom της Λευκωσίας θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το νέο γκαράζ μας, για δύο λόγους όπως μας ανέφερε ο κ. Μηναϊδης.

‘’Ο πρώτος έχει να κάνει με τους υφιστάμενους πελάτες μας, οι οποίοι έρχονται για συντήρηση του αυτοκινήτου τους και θα μπορούν ταυτόχρονα να δουν και να ενημερωθούν για τα τελευταία μας μοντέλα. Ο δεύτερος έχει να κάνει με τους νέους πελάτες που ενδιαφέρονται για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, στους οποίους θα δίνετε η δυνατότητα να δουν τις νέες μας εγκαταστάσεις και να διαπιστώσουν τον επαγγελματισμό του προσωπικού στο γκαράζ μας. Επίσης θα εξοικονομήσουμε χρόνο στην παράδοση αυτοκινήτων’’.

 

Ιδιαίτερο βάρος στις μοτοσυκλέτες

Είναι γνωστό ότι όπως και σε όλο τον κόσμο, έτσι και στην Κύπρο οι μοτοσυκλέτες Honda πρωταγωνιστούν.

Η Galatariotis Motors θα δώσει ιδιαίτερο βάρος και στις μοτοσυκλέτες με στόχο να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη αγορά. 

‘’Θα εκπροσωπούμε στην Κύπρο των μεγαλύτερο κατασκευαστή μοτοσυκλετών στον κόσμο, και θα ήταν μοιραία παράληψη μας να μην δώσουμε ιδιαίτερο βάρος. Τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο οι μοτοσυκλέτες Ηonda διατηρούν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά και είναι κάτι που θα θέλαμε να διατηρήσουμε και συγχρόνως να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο’’.

 

Πηγή: Brief.com.cy