Ειδήσεις

21 Nov, 2019 Ώρα 22:08

Skoda Octavia 4ης γενιάς με πολλά νέα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή…

Thumbnail

H 4η γενιά της Skoda Octravia αποκαλύφτηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πράγα και πλέον είναι ξεκάθαρο το πόσο πολύ έχει ανεβάσει το επίπεδο η μάρκα από την Τσεχία.

Close

_

 

Close

Τιμόνι με 14 λειτουργίες

Στο ολοκαίνουργιο εσωτερικό ένα από τα χαρακτηριστικά αφορούν στο τιμόνι δύο ακτίνων το οποίο στην πολυλειτουργική του έκδοση, επιτρέπει το χειρισμό έως και 14 διαφορετικών λειτουργιών.

Close

Επανασχεδιασμένο είμαι και το ταμπλό, με εντυπωσιακό πίνακα οργάνων και μία μεγάλη, πολύ εργονομική έγχρωμη οθόνη αφής που προβάλει από την κεντρική κονσόλα και μοιάζει να αιωρείται. Νέα υλικά υψηλής ποιότητας κυριαρχούν παντού, στις επενδύσεις στις πόρτες, στις ταπετσαρίες των καθισμάτων, αποπνέοντας μία premium εικόνα και αίσθηση. 

_

 

Για πρώτη φορά σε Skoda

Επίσης για πρώτη φορά σε Skoda διατίθενται ειδικά σχεδιασμένα εργονομικά καθίσματα που προσφέρουν λειτουργία μασάζ ενώ στην κορυφή της γκάμας είναι και αεριζόμενα. Το προαιρετικό head-up display παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά και προβάλλει τις πιο σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, εντολές πλοήγησης, σήματα κυκλοφορίας και τα ενεργά συστήματα υποβοήθησης στο παρμπρίζ.

Η έγχρωμη οθόνη Maxi DOT 4,2 ιντσών στο κέντρο του πίνακα οργάνων, ανήκει στο βασικό εξοπλισμό ενώ υπάρχει διαθέσιμο και το πλήρως ψηφιακό Virtual Cockpit. Για πρώτη φορά διατίθεται και τριζωνικός κλιματισμός ενώ διαθέσιμα είναι και ειδικά κρύσταλλα για τα εμπρός παράθυρα για καλύτερη ηχομόνωση των εξωτερικών θορύβων.

_

 

06 Jul, 2020 Ώρα 18:33

Boyz Stuff Show – Άρχισαν οι κρατήσεις για την μεγάλη έκθεση της χρονιάς τον Νοέμβριο!

Thumbnail

Ενώ τα μέτρα για την πανδημία χαλαρώνουν με το πλάνο να μιλά για πλήρη απελευθέρωση από τον Σεπτέμβριο, η ομάδα του Boyz Stuff ανακοινώνει ότι οι κρατήσεις για περίπτερα και χώρους για το 17ο Boyz Stuff Show και την 2η Moto Expo που θα διοργανωθούν στις 14&15 Νοεμβρίου, έχουν ξεκινήσει.

Close

Εννοείται πως αν υπάρξει οποιαδήποτε ανατροπή στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία, η έκθεση θα μετακινηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως αυτή την στιγμή προχωράμε κανονικά με τις κρατήσεις και τον προγραμματισμό της έκθεσης.

Αρκετές είναι οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Η διοργάνωση ενημερώνει τους πελάτες που έχουν συμμετέχει ξανά και θέλουν συγκεκριμένο ή ίδιο χώρο, να επικοινωνήσουν άμεσα με την ομάδα της STS Events για να έχουν τον πρώτο λόγο στα περσινά τους περίπτερα.

Close

Παράλληλα, ενημερώνει τους νέους πελάτες που πρώτη φορά θα συμμετέχουν όπως κάνουν την κράτηση τους το συντομότερο.

Η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έρχεται κοντά σας για 17η φορά!

Close

Για κρατήσεις και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 97631655 ή στις σελίδες του Facebook, STS Events ή Boyz Stuff Show.