Ειδήσεις

09 Nov, 2023 Ώρα 14:11

Sold out σε 8 λεπτά το VW Golf R 333 Limited Edition

Thumbnail

Όταν η VW παρουσίασε την 333 Limited Edition έκδοση του VW Golf R στα τέλη Μαΐου, είχε δηλώσει πως οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν το Νοέμβριο σε ειδική εκδήλωση. Το μοντέλο, αν και είχε τιμή στα 76.410 ευρώ, έγινε sold out σε 8 λεπτά.  Η εταιρία τήρησε το λόγο της και πραγματοποίηση μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο συγκρότημα Autostadt (γερμανικά για την “Πόλη των Αυτοκινήτων”), όπου και παρέδωσε τα πρώτα 20 VW Golf R 333 Limited Edition.

Close

 

 

Τί το ξεχωριστό έχουν τα συγκεκριμένα Golf R 333;

Η επίσημη πρεμιέρα της ειδικής αυτής έκδοσης έγινε στις 31 Μαΐου 2023, στις 3:33 ώρα Γερμανίας. Θα παραχθούν συνολικά 333 μονάδες, και κάθε μία θα έχει 333 άλογα, κάνοντας το ως το ισχυρότερο Golf R στην ιστορία.

Close

 

 

Κάτω από το καπό του μοντέλου, υπάρχει ο γνωστός 2λιτρος TSI κινητήρας ο οποίος αποδίδει 333 άλογα και 420 Nm ροπής, ενώ φυσικά η ισχύς πηγαίνει και στους 4 τροχούς. Η επιτάχυνση 0-100 έρχεται σε 4.6 δευτ. ενώ η τελική αγγίζει τα 270χλμ./ώρα.

 

 

Η μοναδικότητα του εντείνεται ακόμα περισσότερο από την αριθμημένη πινακίδα που είναι τοποθετημένη στο ύψος του ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό, ενώ ο εξοπλισμός που το συνοδεύει είναι πληρέστατος και μεταξύ άλλων διαθέτει, adaptive cruise control, προβολείς LED Matrix αλλά και ηχοσύστημα Harman Kardon 480 watt.

 

05 Dec, 2023 Ώρα 13:11

Η Porsche Κύπρου αρωγός ενημέρωσης των παιδιών για την Οδική Ασφάλεια

Thumbnail

Παιδικά χαμόγελα και φωνές κατέκλυσαν το Showroom της Porsche, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Παιδικής Εκδήλωσης Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε η Porsche Κύπρου. Μία εκδήλωση που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που έχει υιοθετήσει η Porsche Κύπρου με δράσεις εκπαίδευσης και ενημέρωσης των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας.    

Close

 

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά παρακολουθήσαν από μέλος της Αστυνομίας Κύπρου, θεωρητικό εργαστήριο με βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, όπως η διάβαση πεζών, τα φώτα τροχαίας, η ζώνη ασφαλείας κ.ά., ενώ με το πέρας του μαθήματος εφάρμοσαν όλα όσα έμαθαν, μέσα από πρακτική άσκηση και παιχνίδι, οδηγώντας πρότυπα αυτοκινητάκια της Porsche. 

 

Close

 

Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να δημιούργησαν τη δική τους βιώσιμη πόλη με κύριο θέμα την οδική ασφάλεια. Βάζοντας την παιδική τους φαντασία να δουλέψει, σχεδίασαν και έφτιαξαν με ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υλικά μια ζωντανή πόλη με: συνοικιακά κτίρια, φανάρια, προειδοποιητικά σήματα, αυτοκίνητα, κατοίκους, διαβάσεις πεζών κ.ά. 

 

 

Στον εξωτερικό χώρο του Showroom βρισκόταν ακόμη το πυροσβεστικό όχημα Πήγασος 1 του SupportCY, αλλά και περιπολικό όχημα της αστυνομίας. Εκεί το Σώμα Εθελοντών του SupportCY προσκαλούσε τα παιδάκια, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα οχήματα. Φυσικά, ο ενθουσιασμός τους δεν κρυβόταν, ειδικότερα τη στιγμή που μαζί με τους εθελοντές δοκίμασαν να εκτοξεύσουν νερό με τη μάνικα του πυροσβεστικού. 

Και εκεί που κυλούσαν όλα ομαλά, ακούστηκαν καμπάνες και με μαγικό τρόπο εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης, σκορπώντας μεγάλη χαρά στους μικρούς μας φίλους. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών κάθισε σε μία τεράστια πολυθρόνα δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μοίραζε δώρα σε όλους.

 

 

Η Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager της A.I. Motokinisi Ltd, αφού εξέφρασε τη χαρά της που το Showroom της Porsche γέμισε με μικρά παιδιά φτιάχνοντας μία αλλιώτικη ατμόσφαιρα σημείωσε πως: «Η Παιδική Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας, αποτελεί την αφετηρία ενός προγράμματος ενημέρωσης που έχει αναλάβει η Porsche Κύπρου με την υποστήριξη του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου.  Προγραμματίζουμε μια σειρά δράσεων προς αυτήν την κατεύθυνση, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το 2024 η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Porsche θα έχει ως πρωταγωνιστές τα παιδιά». 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειές τους ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό πρωινό. 

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.