Ειδήσεις

16 Jul, 2021 Ώρα 10:38

Start Your Impossible: Στην τελική ευθεία η Toyota Κύπρου με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020

Thumbnail

Η Toyota Κύπρου, στο πλαίσιο της διεθνούς ενέργειάς της, ως Παγκόσμιος Εταίρος Κινητικότητας των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, συμμετέχει συμβάλλοντας στην καλλιέργεια και την ενίσχυση της ολυμπιακής κουλτούρας, με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος έχει χρηστεί ως ο επίσημός πρεσβευτής της για την εκστρατεία Start Your Impossible.

Close

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Toyota έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοιά του. Έτσι η αμείωτη θέληση των αθλητών να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, που πολλές φορές φαντάζουν αδύνατα, παρέχει στην Toyota έμπνευση και ενδυνάμωση ώστε να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, αφενός για τη δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων και αφετέρου για την ανάπτυξη λύσεων μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης βιώσιμης κοινωνίας ειρηνικής και χωρίς διακρίσεις.

H Toyota Κύπρου επέλεξε τον Μίλαν Τραΐκοβιτς γιατί ενσαρκώνει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και τις αρχές των ιδανικών του ολυμπισμού, προωθώντας με τη στάση ζωής του το όραμα της Toyota να αναδείξει ότι με το πάθος και την επιμονή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η πορεία του Μίλαν για την κορυφή και η ιστορία της ενασχόλησης του με τους αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων αποτελεί μια πηγή έμπνευσης και ελπίδας για την κοινωνία του αύριο. 

Close

Η εκστρατεία Start Your Impossible είναι μια προτροπή απέναντι σε όλον τον κόσμο και ταυτόχρονα μια ατομική προσωπική πρόκληση για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να διεκδικηθεί το δικαίωμα στην ελευθερία της πραγματοποίησης στόχων και ονείρων που μονάχα φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν ακατόρθωτα, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν κατορθωτά με πείσμα, πάθος, επιμονή και ελευθερία κίνησης.    

Κληθείς να σχολιάσει, ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, CEO της Toyota Κύπρου ανέφερε: «Σε όλη την ιστορία της, η Toyota έκανε πάντοτε το αδύνατο δυνατό μέσω της καινοτομίας και του πάθους της, προκαλώντας συνεχώς τον ορισμό του αδύνατου. Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται ξεκάθαρα σε μια δραστική περίοδο αλλαγής - και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Toyota παραμένει δεσμευμένη να κάνει ολοένα και καλύτερα αυτοκίνητα. Εξίσου σημαντική είναι και η ανάπτυξη λύσεων κινητικότητας προκειμένου να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τη ζωή τους, ενώ πάγιος στόχος μας αποτελεί μια καλύτερη κοινωνία, για τα επόμενα 100 χρόνια. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να ονειρευτούμε πέρα από τα συμβατικά οχήματα και να δημιουργήσουμε νέες μορφές κινητικότητας που ξεπερνούν τα όρια του σήμερα και επιλύουν τα προβλήματα του αύριο. Μοιραζόμαστε αυτό το όνειρο και το πνεύμα του Kaizen, και συγκεκριμένα της συνεχούς βελτίωσης των αθλητών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, οι οποίοι αμφισβητούν τα όριά τους καθημερινά. Ελπίζω ότι οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες θα δημιουργήσουν την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες της Toyota Κύπρου να αμφισβητήσουν το αδύνατο και να αψηφούν τους περιορισμούς τους». 

Close

Κλείνοντας, πρόσθεσε ο κος Ουζουνιάν, «να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πρωταθλητή Κύπρου & Ευρώπης και πρεσβευτή μας Μίλαν Τραΐκοβιτς αλλά και σε όλους τους αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.»

 

26 Jul, 2021 Ώρα 10:56

Η Ford κατοχύρωσε το όνομα Skyline; Γιατί;

Thumbnail

Με το που ακούς την λέξη Skyline το μυαλό σου πάει στο μοντέλο της Nissan, αλλά η Ford πρόσφατα προχώρησε στη κατοχύρωση του συγκεκριμένου ονόματος για την αγορά των ΗΠΑ.

Close

Συγκεκριμένα, η Μπλε Οβάλ εταιρία στις 12 του μηνός υπέβαλε αίτημα για κατοχύρωση του ονόματος Skyline στο γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Ford με το συγκεκριμένο όνομα και που θα το χρησιμοποιήσει. Στη δεκαετία του 1950 χρησιμοποίησε το όνομα Skyliner σε διάφορες εκδόσεις των Crestline, Fairlane Crown Victoria, Fairlane 500 και Galaxie. Η τελευταία φορά που έγινε χρήση του ονόματος Skyliner ήταν το 2014 σε ένα πρωτότυπο που βασίζονταν στο Ford Transit.

Close

Φυσικά θα πρέπει να πουμέ ότι η Nissan δεν αναφέρεται πλέον στο GT-R ως Skyline. Βρίσκουμε όμως το όνομα να χρησιμοποιείται ακόμη στην Ιαπωνική έκδοση του Infinity Q50.

 

Close