29 Ιουλ., 2019 Ώρα 12:37

Στην Φρανκφούρτη η Lambo με υβριδικό Hypercar 1000ων ίππων!

Thumbnail

Στις 10 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Φρανκφούρτης και η φημολογία οργιάζει για την πρεμιέρα ενός νέου hypercar της Lamborghini το οποίο θα είναι κάτι πραγματικά πολύ ξεχωριστό.

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου, η Ιταλική εταιρία είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει ένα hypercar το οποίο θα έχει υβριδικό σύστημα βασισμένο στον V12 κινητήρα και κόστος που σίγουρα θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Προφανώς και δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για τα τεχνικά του στοιχεία, ενώ το μόνο "χειροπιαστό" που υπάρχει είναι μια κωδική ονομασία LB48H που φαίνεται να αφορά ένα special μοντέλο το οποίο έχει παρουσιαστεί κρυφά σε εν δυνάμει αγοραστές του. 

 

 

Πάντως αν όντως παρουσιαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το συγκεκριμένο hypercar θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Lamborghini να δείξει στοιχεία από την επόμενη γενιά της Aventador. Αν και η τελευταία δεν θα είναι τόσο ακραία σε σχεδίαση, σίγουρα θα μοιράζεται το ίδιο υβριδικό σύστημα, πάντα με τον V12 κινητήρα στο επίκεντρο.

Αυτό σημαίνει ότι η καινούργια Aventador, όταν θα παρουσιαστεί, θα έχει αρκετά μεγαλύτερη ιπποδύναμη από την σημερινή  των 770 ίππων της SVJ. Δεν είναι σίγουρο αν θα φθάσει τους 1.000 ίππους αλλά μάλλον η υβριδική "ενίσχυση" θα βοηθήσει ώστε να τους πλησιάσει αρκετά.

Μας αρέσουν τέτοιες φήμες και ευχόμαστε το αυτοκίνητο να είναι παρόμοιο με το Concept που παρουσίασε πέρυσι η Lamborghini σε μια ιδιωτική εκδήλωση για τους πιστούς της πελάτες! Το Lamborghini Terzo Millennio Concept!

 

Πηγή: caranddriver.gr