Ειδήσεις

29 Jul, 2019 Ώρα 12:37

Στην Φρανκφούρτη η Lambo με υβριδικό Hypercar 1000ων ίππων!

Thumbnail

Στις 10 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Φρανκφούρτης και η φημολογία οργιάζει για την πρεμιέρα ενός νέου hypercar της Lamborghini το οποίο θα είναι κάτι πραγματικά πολύ ξεχωριστό.

Close

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου, η Ιταλική εταιρία είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσει ένα hypercar το οποίο θα έχει υβριδικό σύστημα βασισμένο στον V12 κινητήρα και κόστος που σίγουρα θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Προφανώς και δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για τα τεχνικά του στοιχεία, ενώ το μόνο "χειροπιαστό" που υπάρχει είναι μια κωδική ονομασία LB48H που φαίνεται να αφορά ένα special μοντέλο το οποίο έχει παρουσιαστεί κρυφά σε εν δυνάμει αγοραστές του. 

Close

 

 

Πάντως αν όντως παρουσιαστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το συγκεκριμένο hypercar θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Lamborghini να δείξει στοιχεία από την επόμενη γενιά της Aventador. Αν και η τελευταία δεν θα είναι τόσο ακραία σε σχεδίαση, σίγουρα θα μοιράζεται το ίδιο υβριδικό σύστημα, πάντα με τον V12 κινητήρα στο επίκεντρο.

Αυτό σημαίνει ότι η καινούργια Aventador, όταν θα παρουσιαστεί, θα έχει αρκετά μεγαλύτερη ιπποδύναμη από την σημερινή  των 770 ίππων της SVJ. Δεν είναι σίγουρο αν θα φθάσει τους 1.000 ίππους αλλά μάλλον η υβριδική "ενίσχυση" θα βοηθήσει ώστε να τους πλησιάσει αρκετά.

Μας αρέσουν τέτοιες φήμες και ευχόμαστε το αυτοκίνητο να είναι παρόμοιο με το Concept που παρουσίασε πέρυσι η Lamborghini σε μια ιδιωτική εκδήλωση για τους πιστούς της πελάτες! Το Lamborghini Terzo Millennio Concept!

 

Close

Πηγή: caranddriver.gr

06 Jul, 2020 Ώρα 18:33

Boyz Stuff Show – Άρχισαν οι κρατήσεις για την μεγάλη έκθεση της χρονιάς τον Νοέμβριο!

Thumbnail

Ενώ τα μέτρα για την πανδημία χαλαρώνουν με το πλάνο να μιλά για πλήρη απελευθέρωση από τον Σεπτέμβριο, η ομάδα του Boyz Stuff ανακοινώνει ότι οι κρατήσεις για περίπτερα και χώρους για το 17ο Boyz Stuff Show και την 2η Moto Expo που θα διοργανωθούν στις 14&15 Νοεμβρίου, έχουν ξεκινήσει.

Close

Εννοείται πως αν υπάρξει οποιαδήποτε ανατροπή στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία, η έκθεση θα μετακινηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όμως αυτή την στιγμή προχωράμε κανονικά με τις κρατήσεις και τον προγραμματισμό της έκθεσης.

Αρκετές είναι οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Η διοργάνωση ενημερώνει τους πελάτες που έχουν συμμετέχει ξανά και θέλουν συγκεκριμένο ή ίδιο χώρο, να επικοινωνήσουν άμεσα με την ομάδα της STS Events για να έχουν τον πρώτο λόγο στα περσινά τους περίπτερα.

Close

Παράλληλα, ενημερώνει τους νέους πελάτες που πρώτη φορά θα συμμετέχουν όπως κάνουν την κράτηση τους το συντομότερο.

Η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας έρχεται κοντά σας για 17η φορά!

Close

Για κρατήσεις και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 97631655 ή στις σελίδες του Facebook, STS Events ή Boyz Stuff Show.