24 Ιουν., 2019 Ώρα 11:28

Στις 6 Ιουλίου το πρώτο Subiefest!

Thumbnail

Είναι ωραίο να βλέπεις τους Petrolheads οργανωμένους και να φτιάχνουν ωραίες διοργανώσεις. Μια από αυτές είναι το πρώτο All Subaru Festival αλλιώς SubieFest το οποίο σε συνεργασία με την Geo. Pavlides Automotive θα γίνει γεγονός στις 6 Ιουλίου στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα στον μεγάλο χώρο μπροστά από το Showroom της Geo. Pavlides Automotive o οποίος βρίσκεται στην γωνία της Λεωφόρου Αθαλάσσας και Ιωσήφ Χατζιωσήφ θα μαζευτούν πολλοί φίλοι των αγαπημένων μας Subaru για να απολαύσουν μια μέρα με τα αυτοκίνητα τους παρέα με μουσική από τον Dj Giorgos K και διαγωνισμό ομορφιάς αυτοκινήτου. 

 

 

Διάφορες ομάδες αυτοκινήτων λοιπόν θα ξεκινήσουν από πολλές πόλεις για να βρεθούν μαζί στο χώρο. Συγκεκριμένα στις 9 το πρωί της 6ης Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης του Jumbo στη Λεμεσό θα συναντηθούν τα αυτοκίνητα από τις γύρω περιοχές και θα κατευθυνθούν προς το χώρο στάθμευσης του Γ.Σ.Π. όπου θα συναντηθούν με τις υπόλοιπες πόλεις. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλοι μαζί για να καταλήξουν στο χώρο του Event και θα βρίσκονται εκεί από τις 11π.μ μέχρι και τις 2μ.μ.

Χορηγοί του Event είναι η Geo. Pavlides Automotive, το Stickerstore by Artbox, η Centurion Designs και Fast and Furious Motorsports. Υποστηρικτές το Subaru Owners Club Cyprus και φυσικά χορηγοί επικοινωνίας το δικό μας Car.com.cy

 

 

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο Event μπορείτε να επικοινωνήσετε με την σελίδα του SubieFest Cyprus. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο event στο facebook εδώ.