Ειδήσεις

24 Jun, 2019 Ώρα 11:28

Στις 6 Ιουλίου το πρώτο Subiefest!

Thumbnail

Είναι ωραίο να βλέπεις τους Petrolheads οργανωμένους και να φτιάχνουν ωραίες διοργανώσεις. Μια από αυτές είναι το πρώτο All Subaru Festival αλλιώς SubieFest το οποίο σε συνεργασία με την Geo. Pavlides Automotive θα γίνει γεγονός στις 6 Ιουλίου στη Λευκωσία. 

Close

Συγκεκριμένα στον μεγάλο χώρο μπροστά από το Showroom της Geo. Pavlides Automotive o οποίος βρίσκεται στην γωνία της Λεωφόρου Αθαλάσσας και Ιωσήφ Χατζιωσήφ θα μαζευτούν πολλοί φίλοι των αγαπημένων μας Subaru για να απολαύσουν μια μέρα με τα αυτοκίνητα τους παρέα με μουσική από τον Dj Giorgos K και διαγωνισμό ομορφιάς αυτοκινήτου. 

 

Close

 

Διάφορες ομάδες αυτοκινήτων λοιπόν θα ξεκινήσουν από πολλές πόλεις για να βρεθούν μαζί στο χώρο. Συγκεκριμένα στις 9 το πρωί της 6ης Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης του Jumbo στη Λεμεσό θα συναντηθούν τα αυτοκίνητα από τις γύρω περιοχές και θα κατευθυνθούν προς το χώρο στάθμευσης του Γ.Σ.Π. όπου θα συναντηθούν με τις υπόλοιπες πόλεις. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλοι μαζί για να καταλήξουν στο χώρο του Event και θα βρίσκονται εκεί από τις 11π.μ μέχρι και τις 2μ.μ.

Close

Χορηγοί του Event είναι η Geo. Pavlides Automotive, το Stickerstore by Artbox, η Centurion Designs και Fast and Furious Motorsports. Υποστηρικτές το Subaru Owners Club Cyprus και φυσικά χορηγοί επικοινωνίας το δικό μας Car.com.cy

 

 

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο Event μπορείτε να επικοινωνήσετε με την σελίδα του SubieFest Cyprus. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο event στο facebook εδώ.

28 Jan, 2020 Ώρα 12:24

Maserati: The Music is changing! Μας αρέσει όμως;

Thumbnail

Μέσα στο 2021 αναμένουμε να δούμε το αμιγώς ηλεκτρικό coupe που ετοιμάζει η Maserati. Ήδη η Ιταλική εταιρεία είναι στη διαδικασία δοκιμών του ηλεκτροκινητήρα που θα χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο και για να μας κρατήσει σε εγρήγορση, μας δίνει ένα σύντομο αλλά περιεκτικό δείγμα της ηχητικής υπόκρουσης που θα ακολουθεί την κίνηση του αυτοκινήτου.

Close

Σίγουρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και στην αρχή ξαφνιάζει, ειδικά όλους όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν τη μελωδία των κινητήρων βενζίνης που χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα η Maserati. Από την άλλη όμως και με δεδομένο το ότι η ηλεκτροκίνηση είναι μια πραγματικότητα στην οποία θα πρέπει όλοι να συνηθίσουμε, ο ήχος που παράγει το ηλεκτρικό μοτέρ, δεν είναι καθόλου αδιάφορος.

Εσείς τι λέτε;

Close

 

Tags