Ειδήσεις

30 Dec, 2019 Ώρα 19:12

Suzuki Jimny προσέθεσε στο στόλο της η ιταλική αστυνομία

Thumbnail

Το σκληροτράχηλο compact SUV με τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες τέθηκε στη διάθεση των Αρχών στην Ιταλία, υποστηρίζοντας τις αποστολές των αστυνομικών στα πιο δύσβατα εδάφη.

Close

_

 

Close

Δέκα αυτοκίνητα

Συγκεκριμένα, 10 Suzuki Jimny θα πλαισιώσουν τον στόλο των Carabinieri στη γείτονα χώρα. Τα αυτοκίνητα έχουν τροποποιηθεί ειδικά, είναι βαμμένα στα χρώματα της Εθνικής Χωροφυλακής, διαθέτουν φώτα έκτακτης ανάγκης, φάρους καθώς και τους απαραίτητους εξοπλισμούς επικοινωνίας και πρώτων βοηθειών.

Close

Το τετρακίνητο ιαπωνικό μοντέλο τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.5 λίτρου απόδοσης 105 ίππων και 130 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

πηγή: zougla.gr

 

24 Jan, 2020 Ώρα 20:18

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η διαφημιστική καμπάνια της Nissan στη Φινλανδία

Thumbnail

Ο προσωπικός χώρος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Φινλανδούς. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα έχει να κάνει με την στάση του λεωφορείου, όπου διατηρούν την μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ τους.

Close

_

 

Close

Απίστευτο...

Είναι τόσο ιδιαίτερη η συγκεκριμένη στάση τους, που πραγματικά κάποιος θα πρέπει να το δει για  να το πιστέψει. Όπως και να έχει, αυτό γίνεται εμφανές από πολλές σχετικές εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Close

Καταγεγραμμένες από  περαστικούς που τους κίνησαν την περιέργεια, κάποιες εικόνες  παρουσιάζουν μια τυπική σκηνή μετακίνησης,  το πρωί ή το βράδυ, με τους Φινλανδούς να στέκονται σε αραιά διαστήματα,  αποφεύγοντας κάθε αλληλεπίδραση.

_

 

Η σπουδαιότητα της απόστασης...

Αυτές οι εικόνες, ενέπνευσαν μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια για λογαριασμό της Nissan στην Σκανδιναβία. 

Χρησιμοποιώντας το σκηνικό στις στάσεις των λεωφορείων, η καμπάνια επισημαίνει την σπουδαιότητα του Αυτόματου Έλεγχου Απόστασης, που ρυθμίζει την απόσταση ασφαλείας  ενός Nissan, από το προπορευόμενο όχημα στον δρόμο...