Ειδήσεις

08 May, 2023 Ώρα 13:09

Συλλέκτης της Bugatti πηγαίνει και τα τρία αυτοκίνητα που έσπασαν ρεκόρ ταχύτητας στο Chateau Saint Jean

Thumbnail

Για πολλούς, το Chateau Saint Jean -το ιστορικό σπίτι της Bugatti– είναι κάτι σαν προσκύνημα. Εκτός από το ότι είναι ο μοναδικός χώρος συναρμολόγησης για όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Bugatti, είναι επίσης ένας ιστορικός χώρος για τη μάρκα και παρέχει έναν άρρηκτο δεσμό με τον Ettore Bugatti, ο οποίος αγόρασε και ανακαίνισε αυτό το Chateau ως μέρος για να καλωσορίζει τους πελάτες και να τους συστήσει στον τρόπο ζωής της Bugatti.

Close

 

 

Σήμερα, συνεχίζει να υποδέχεται μερικά τυχερά άτομα από όλο τον κόσμο και πρόσφατα ένας πολύ πιστός ιδιοκτήτης της Bugatti το επισκέφτηκε για μια εξαιρετική περίσταση. Αυτός ο μακροχρόνιος πελάτης της γαλλικής εταιρίας έφερε μαζί του την προσεκτικά επιμελημένη συλλογή σπάνιων μοντέλων αυτής, γνωστή ως Singh Collection, με έδρα το Παντζάμπ της Ινδίας.

 

Close

 

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει καθένα από τα αυτοκίνητα “παγκόσμιων ρεκόρ” της μάρκας, ήτοι τη Veyron 16.4 Super Sport World Record Edition, τη Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse World Record Edition και τη Chiron Super Sport 300+. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πύργο, η συλλογή ενώθηκε με δύο ακόμα πολύ ιδιαίτερα μοντέλα, τη Bugatti Veyron Pur Sang και τη Divo.

 

 

Ο διευθυντής σχεδιασμού της Bugatti, Achim Anscheidt, υπέγραψε και τα πέντε αυτοκίνητα, ενώ ο Andy Wallace και ο Pierre-Henri Raphanel υπέγραψαν επίσης τη Chiron Super Sport 300+ και τη Veyron 16.4 Super Sport World Record Edition.

Για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, ο ιδιοκτήτης της συλλογής Singh επέστρεψε τη μοναδική carbon θήκη για σαμπάνια, γνωστή ως La Bouteille Noire, η οποία δημιουργήθηκε για τη σαμπάνια Carbon το 2021, με τη θήκη να στεγάζεται προσωρινά στο Chateau Saint-Jean.  

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close