Ειδήσεις

03 May, 2023 Ώρα 15:39

Τέσσερις Mercedes – Benz, A-Class χαρίζει η ΕΚΟ Κύπρου μέσω του ΕΚΟ Smile App!

Thumbnail

Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να πρωτοπορεί, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το καταναλωτικό κοινό! Εξακολουθώντας, λοιπόν, να χαρίζει αμέτρητα Smiles μέσω του EKO Smile App, τώρα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της πολυβραβευμένης εφαρμογής να νιώσουν ακόμα πιο τυχεροί και προνομιούχοι…

Close

Στο πλαίσιο ενός ευχάριστου απογευματινού κοκτέιλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στο ‘Garden Day & Night’, στη Λευκωσία, η ΕΚΟ Κύπρου ανακοίνωσε την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου διαγωνισμού μέσω του έξυπνου και λειτουργικού EKO Smile App, στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, στελεχών και συνεργατών.

 

Close

 

Συγκεκριμένα, τέσσερις τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από μία Mercedes-Benz A-Class 180 Advanced Package, αξίας 42,550 Ευρώ η κάθε μία, ενώ οι πολλαπλοί τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι εύκολοι, γρήγοροι και απλοί. Με κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, που πραγματοποιείται μέσω του EKO Smile App, οι χρήστες θα επιβραβεύονται με συμμετοχές σε κάθε κλήρωση.  Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τέσσερις κληρώσεις μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και σε κάθε μία από αυτές θα αναδεικνύεται ένας τυχερός/τυχερή.

Close

 

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς: «Υλοποιώντας διαχρονικά ενέργειες που έχουν ως επίκεντρό τους την προσφορά απέναντι στον άνθρωπο, την καινοτομία, την επιβράβευση, αλλά και την προηγμένη τεχνολογία ξεκινάμε -ως ΕΚΟ Κύπρου- έναν μεγάλο διαγωνισμό μέσω της λειτουργικής και πολυβραβευμένης εφαρμογής EKO Smile. Πρόκειται για μία ενέργεια επιβράβευσης, αφού αποτελεί ένδειξη ανταπόδοσης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο εδώ και τρία χρόνια έχει κάνει την έξυπνη αυτή εφαρμογή αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του. Οι τέσσερις νικητές/νικήτριες θα κερδίσουν από ένα Mercedes A-Class, δηλαδή ένα όχημα πολυτελείας ή αν θέλετε, τον ιδανικό συνοδηγό σε κάθε διαδρομή…». 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus). 

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App, κάνοντας κλικ στο https://l.ead.me/bd2X92?fbclid

 

Λίγα λόγια για το EKO Smile App:

Έκανε την είσοδό του στην κυπριακή αγορά το 2020 και πρόκειται για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τρία χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, το EKO Smile App δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές. 

Σχετικά με την EKO CYPRUS LIMITED

Η Εταιρεία EKO CYPRUS LIMITED είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της ΕΚΟ Κύπρου κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.  

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών HELLENiQ ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών HELLENiQ ENERGY, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια Ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητές του καλύπτουν ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου, που τον φέρνει να αναπτύσσεται στον κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

 

10 Jul, 2024 Ώρα 14:18

Red Dot Design Award για το Hyundai SANTA FE XRT!

Thumbnail

Στη σειρά των Red Dot Design Awards έρχεται να προστεθεί η νέα διάκριση της Hyundai, με το Santa Fe XRT Concept, που εξασφάλισε ακόμα ένα βραβείο Red Dot Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Close

“Είναι μια εξαιρετική τιμή, αυτή η αναγνώριση από τα Red Dot Design Awards για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πειραματικού μας μοντέλου”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομάδας Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η τιμή έρχεται να επιβραβεύσει τα εκπληκτικά επιτεύγματα και την αφοσίωση των ταλαντούχων σχεδιαστών μας. Εργάστηκαν αδιάκοπα μαζί με τους μηχανικούς μας στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Η βράβευση υπογραμμίζει επίσης την αξία της μάρκας Hyundai ανά το παγκόσμιο”, ολοκλήρωσε.

Το Santa Fe XRT Concept, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μαζί με το νέο Santa Fe, το 2023, είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των οδηγών που λατρεύουν την περιπέτεια. Το XRT ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε ανταγωνιστικό, δύσκολο έδαφος με αυτοπεποίθηση και άνεση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξάπτει το απόλυτο πνεύμα της περιπέτειας ικανοποιώντας όλων των ειδών τις ανάγκες μιας τέτοιας πρόκλησης.

Close