Ειδήσεις

23 Jun, 2021 Ώρα 10:44

Τι λες να ετοιμάζει η BMW για τα 50 χρόνια M GmbH;

Thumbnail

Για τα γενέθλια του M GmbH θα μπορούσαν να υπάρχουν μοντέλα περιορισμένης έκδοσης με ειδικό εξοπλισμό και ειδικά πακέτα απόδοσης με τη σήμανση «50 years of BMW M».

Close

Μαζί με το λεκτικό σήμα «50 years of BMW M», η BMW έχει παρουσιάσει ένα πολύ ειδικό λογότυπο και το έχει επίσης καταχωρίσει στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Το γνωστό λογότυπο BMW περιβάλλεται από τα χρώματα του M Division σε ημικύκλιο, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα χρησιμοποιηθεί στα ειδικά επετειακά μοντέλα ή θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην επικοινωνία της εταιρείας.

 

Close

 

Επιπλέον, η BMW έχει καταχωρίσει τα δύο λεκτικά σήματα «Evo Sport» και «Evo Track» στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Από τη μια το «Evo Track» είναι καινούργιο αλλά από την άλλη, το «Evo Sport» ξυπνάει αναμνήσεις από τη Μ3 της γενιάς Ε30. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει η BMW για τους φανατικούς φίλους της οδήγησης αλλά και των «Μ» εκδόσεων των μοντέλων της, που σήμερα περνούν μια φάση δεύτερης νεότητας έχοντας όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από αυτοκίνητα του είδους.

Close

 

Πηγή: NewsAuto

26 Jul, 2021 Ώρα 10:56

Η Ford κατοχύρωσε το όνομα Skyline; Γιατί;

Thumbnail

Με το που ακούς την λέξη Skyline το μυαλό σου πάει στο μοντέλο της Nissan, αλλά η Ford πρόσφατα προχώρησε στη κατοχύρωση του συγκεκριμένου ονόματος για την αγορά των ΗΠΑ.

Close

Συγκεκριμένα, η Μπλε Οβάλ εταιρία στις 12 του μηνός υπέβαλε αίτημα για κατοχύρωση του ονόματος Skyline στο γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Ford με το συγκεκριμένο όνομα και που θα το χρησιμοποιήσει. Στη δεκαετία του 1950 χρησιμοποίησε το όνομα Skyliner σε διάφορες εκδόσεις των Crestline, Fairlane Crown Victoria, Fairlane 500 και Galaxie. Η τελευταία φορά που έγινε χρήση του ονόματος Skyliner ήταν το 2014 σε ένα πρωτότυπο που βασίζονταν στο Ford Transit.

Close

Φυσικά θα πρέπει να πουμέ ότι η Nissan δεν αναφέρεται πλέον στο GT-R ως Skyline. Βρίσκουμε όμως το όνομα να χρησιμοποιείται ακόμη στην Ιαπωνική έκδοση του Infinity Q50.

 

Close