Ειδήσεις

05 Aug, 2019 Ώρα 14:53

Τον Οκτώβριο στο Τόκιο η παρουσίαση του νέου Toyota Yaris

Thumbnail

Η νέα γενιά του Yaris λοιπόν θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Τόκιο, τον Οκτώβριο. Με εντελώς σύγχρονη σχεδίαση που δεν θα έχει σχέση με την εικόνα που γνωρίζουμε και η οποία δείχνει πλέον εμφανώς τα χρόνια της.

Close

Η βάση του καινούργιου Yaris θα είναι το επίσης νέο πλαίσιο TNGA, που έχει ήδη αποτελέσει τη βάση και για άλλα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, μεταξύ αυτών το C-HR αλλά και η πρόσφατη γενιά της Corolla. Στην πράξη αυτό θα σημαίνει βελτιωμένη ακαμψία, άρα και καλύτερο επίπεδο ασφάλειας καθώς και σαφώς βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Το  εσωτερικό θα ακολουθεί τη λογική των RAV4 και Corolla με μια κεντρικά τοποθετημένη οθόνη για το σύστημα infotainment, ενώ ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα και για πρώτη φορά Head up Display. Κατά πάσα πιθανότατα προαιρετικά, ενώ στάνταρ θα είναι το Toyota Safety Sense 2.0, το πακέτο των συστημάτων υποβοήθησης της ιαπωνικής εταιρείας.

Close

Οι υβριδικές εκδόσεις, όπως άλλωστε και στην τρέχουσα γενιά, θεωρούνται δεδομένες και θα είναι είτε μία αναβαθμισμένη εκδοχή του τωρινού στα 1.500 cc είτε θα χρησιμοποιηθεί αυτό της Corolla στα 1.800 cc. Στη βάση θα υπάρχει ένας μικρός 1.000άρης, ψηλότερα ο turbo 1.200άρης και αργότερα θα δούμε σπορ έκδοση με turbo στα 1.800 cc. Αργότερα ακούγεται πως θα παρουσιαστεί και ηλεκτρική έκδοση.

 

Close

Πηγή: CarandDriver.gr

22 Feb, 2020 Ώρα 21:52

Το νέο super sport car της Maserati ονομάζεται MC20

Thumbnail

Στα τέλη Μαΐου, στη Μόντενα της Ιταλίας, η Maserati θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο της γκάμας της, με την κατασκευή του να γίνεται στο ιστορικό εργοστάσιο της Viale Ciro Menotti.

Close

 

 

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική φίρμα, το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των super sport και ονομάζεται MC20. Τα δύο πρώτα γράμματα παραπέμπουν στο Maserati Corse και ο αριθμός στο 2020, έτος που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για το όχημα θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αμάξωμα είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, ωστόσο διακρίνονται η σιλουέτα του, τα διογκωμένα πίσω φτερά και οι τεράστιες εισαγωγές αέρα στους θόλους.

Close

 

Πηγη: Zougla.gr

Tags