22 Μαΐ., 2019 Ώρα 14:54

Trailer του νέου παιχνιδιού F1 2019

Thumbnail

Η Codemasters έχει ανακοινώσει πως το νέο F1 2019 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις κατά τη διάρκεια του Αυστριακού GP. Αν αγοράσεις το Legends Edition θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το νέο παιχνίδι την Τρίτη 25 Ιουνίου, ενώ η πλήρης έκδοση θα ακολουθήσει την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

H εταιρία μας δίνει ένα in-game trailer, όπου μπορούμε να δούμε τι να περιμένουμε. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC και για πρώτη φορά μέχρι σήμερα, οι παίκτες θα μπορέσουν να βρεθούν στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένου σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν το 2019 και σε συνεργασία με την μηχανολογική ομάδα της F1, υπό την καθοδήγηση του Ross Brawn και του Pat Symonds.

Η σειρά F1 έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα racing franchises όλων των εποχών κι έτσι το F1 2019 θα στηριχτεί στην επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων και θα προσφέρει μια εμπειρία που θα αντιστοιχεί στην ποιότητα και στην αξία παραγωγής του αληθινού πρωταθλήματος, περιλαμβάνοντας αρκετές νέες λειτουργίες στο παιχνίδι, οι οποίες θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.