Νέα μοντέλα

14 Aug, 2019 Ώρα 20:40

To 2022 θα παρουσιαστεί το νέο VW Tiguan

Thumbnail

Πλήρως διασυνδεμένο, plug-in hybrid, με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και φουλ ψηφιακό. Αυτά θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς του Tiguan.

Close

Το δημοφιλές SUV βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της εξέλιξής του. Αναμένεται να παρουσιαστεί το 2022 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αναβαθμιστεί ριζικά σε όλα τα επίπεδα. Η εικόνα του θα είναι πιο δυναμική και σπορτίφ, με το εσωτερικό να περιλαμβάνει μεγάλες οθόνες υψηλής ευκρίνειας και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Τη διαφορά θα κάνει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 4 , αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση του αυτοκινήτου τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και μέσα στην πόλη. Όσον αφορά στους κινητήρες, θα υπάρχουν δύο τουλάχιστον plug-in hybrid εκδόσεις συνδυάζοντας την απόδοση με την οικονομία.

Close

Πηγή: zougla.gr

 

Close
03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags