Νέα μοντέλα

25 Jun, 2020 Ώρα 20:05

To… αγροτικό που θα θέλαμε!

Thumbnail

Τα σύγχρονα επαγγελματικά θυμίζουν περισσότερο επιβατικά παρά οχήματα που έχουν φτιαχτεί για δουλειές. Στην πράξη όμως συνδυάζουν και τα δύο, ενώ ολοένα και πιο συχνά βλέπουμε νέα μοντέλα, προχωρημένες σχεδιαστικές αντιλήψεις αλλά και ηλεκτρικά pick up.

Close

Η Rivian είναι μία εταιρεία που έχουν αρχίσει να την μαθαίνουμε σιγά – σιγά από το ηλεκτρικό pick up Που ετοιμάζει. Όπως θα δείτε παρακάτω το R1T βρίσκεται στο στάδιο εξέλιξης  και ετοιμάζεται…

 

Close
Tags
18 Jan, 2021 Ώρα 23:05

Μόνο υβριδικό το νέο Honda HR-V

Thumbnail

Μοντέρνο, σύγχρονο τεχνολογικά, σπορτίφ και αποδοτικό. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καινούριου HR-V, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 18 Φεβρουαρίου.

Close

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες του αυτοκινήτου, όπου απεικονίζονται το πίσω τμήμα του αμαξώματος και το όνομα του υβριδικού συνόλου. Όπως βλέπουμε, το compact SUV των Ιαπώνων υιοθετεί μια πιο δυναμική αισθητική που τονίζεται από την έντονη κλίση της οροφής, τη διακριτική πτέρυγα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τις κρυμμένες πίσω χειρολαβές.

 

Close

 

Για την κίνηση φροντίζει ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο η Honda αποκαλεί e:HEV. Πιθανότατα πρόκειται για το ίδιο σύνολο που φοράει το Jazz, συνδυάζοντας τον 1.5 i-VTEC κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Close

Η απόδοσή του λογικά ξεπερνά τους 109 ίππους -τόσους έχει το Honda Jazz- προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και συγχρόνως χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Ριζικά ανανεωμένο αναμένεται να είναι και το εσωτερικό, περιλαμβάνοντας ψηφιακές οθόνες με πολλαπλές εφαρμογές και λειτουργίες συνδεσιμότητας, καλύτερης ποιότητας υλικά στις επιφάνειες και περισσότερους χώρους.