Νέα μοντέλα

10 Jul, 2019 Ώρα 23:28

Αυτό είναι το μέλλον της Bentley (1.360 άλογα και 1.500Nm ροπή)

Thumbnail

Ανήμερα της επετείου των 100 χρόνων Bentley και η βρετανική φίρμα παρουσίασε την EXP 100 GT, ένα πρωτότυπο μοντέλο που μας δείχνει τι θα δούμε στο μέλλον. Πρόκειται για ένα σπορ κουπέ μοντέλο με πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω προσφέροντας τη χλιδή και την ποιότητα που συναντούμε στη γκάμα της Bentley.

Close

_

Στην καμπίνα υιοθετείται η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης που έχει ως αιχμή του δόρατος αυτό που η βρετανική εταιρεία αποκαλεί Bentley Personal Assistant. Το εν λόγω σύστημα λειτουργεί και ελέγχεται από οθόνες στοχεύοντας στη βελτίωση της συμβίωσης με το αυτοκίνητο.

Close

_

Η EXP 100 GT τροφοδοτείται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν από 200 έως 340 ίππους έκαστος εξασφαλίζοντας συνδυαστική δύναμη 1.360 ίππων και ροπή που θα αγγίζει τα 1.500 Nm. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Close

 

27 Jan, 2020 Ώρα 19:47

Την Τρίτη η αποκάλυψη του νέου SEAT Leon

Thumbnail

Ούτε μία ημέρα δεν απομένει για να αποκαλύψει η ισπανική εταιρεία τη νέα γενιά του Leon.  

Close

H 4η γενιά του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη ως 5θυρο hatchback, ως station wagon και αργότερα ως SUV, υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα το γκρουπ σε επίπεδο τεχνολογιών και μονάδων κίνησης. Επιπλέον θα γίνει γνωστό πως θα υπάρξει και  ηλεκτρική εκδοχή.

Το ισπανικό μοντέλο κυκλοφορεί στους δρόμους 22 χρόνια  και σχεδιαστικά, τα νέα φώτα LED  στο εμπρός μέρος αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό στοιχεία της ταυτότητας του μοντέλου.

Close