Νέα μοντέλα

11 Feb, 2020 Ώρα 17:51

Το CUPRA Leon αποκαλύπτεται σε εκδόσεις δρόμου και αγωνιστικές

Thumbnail

Στις 20 Φεβρουαρίου η CUPRA θα γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου CUPRA Garage με την αποκάλυψη της νέας οικογένειας CUPRA Leon σε εκδόσεις δρόμου και αγωνιστικές εκδόσεις.

Close

Αυτό θα είναι και το πρώτο Leon με σήμα CUPRA, ένα ξεχωριστό μοντέλο που θα βγει από τη γραμμή παραγωγής για να θέσει πρότυπα σε πολλούς τομείς.  Από τη σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, μέχρι τη γκάμα των κινητήρων υψηλής απόδοσης, το νέο CUPRA Leon έχει δημιουργηθεί ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

«Το Leon CUPRA ήταν best seller, με σχεδόν 44.000 πωλήσεις στην τελευταία γενιά του», δήλωσε ο Wayne Griffiths, CUPRA CEO. «Με το λανσάρισμα του νέου CUPRA Leon θα ενισχύσουμε τη μάρκα CUPRA, δίνοντας νέα ταυτότητα σε ένα πολύ εμβληματικό μοντέλο. Το νέο CUPRA Leon θα είναι ο βασιλιάς των LEON».

Close

 

 

Close
Tags
30 Mar, 2020 Ώρα 23:31

To Peugeot 508 με 400 ίππους

Thumbnail

Την κορυφαία έκδοση του 508 ετοιμάζεται να βγάλει στο δρόμο η Peugeot και να μπει σε άλλα χωράφια που μέχρι σήμερα ξέραμε.

Close

Πρόκειται για το Peugeot 508 PSE (Peugeot Sport Engineering) το οποίο εφοδιάζεται από ένα υβριδικό σύνολο, συνδυάζοντας τον 1.6 turbo κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Η συνολική ισχύς αγγίζει τους 400 ίππους και οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

_

Close

 

Σπορ γραμμές

Close

Η Peugeot δεν έδωσε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, παρά μόνο μία σειρά φωτογραφιών, όπου απεικονίζεται το σπορ bodykit με τις επιπλέον εισαγωγές αέρα, τις μεγάλες ζάντες, τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων, τα σπόιλερ και το χαμηλωμένο αμάξωμα.