21 Νοε., 2019 Ώρα 23:09

Δοκιμάζει δικό της κινητήρα η Maserati…

Thumbnail

Η Maserati ξεκίνησε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις ενός νέου κινητήρα που η ίδια εξελίσσει, ο οποίος αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σε ένα σπορ κουπέ μοντέλο. H ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες ενός «μυστηριώδους» μοντέλου, το οποίο απεικονίζεται να πραγματοποιεί τις πρώτες δοκιμαστικές περιηγήσεις τους πέριξ του γνωστού εργοστασίου της διάσημης ιταλικής τρίαινας που βρίσκεται στη Modena της Ιταλίας.

Close

Σύμφωνα πάντως με τις επίσημες ανακοινώσεις των Ιταλών, το εν λόγω όχημα χρησιμοποιείται ως «μουλάρι» φιλοξενώντας για την περίσταση «έναν νέο κινητήρα που έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από την Maserati». Η εταιρεία προς το παρόν δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που να αφορούν την ταυτότητα του εν λόγω οχήματος.

_

Close

 

Στην παραγωγή νέο σπορ μοντέλο

Close

ο μοναδικό μέχρι και σήμερα επιβεβαιωμένο στοιχείο είναι ότι η Maserati σκοπεύει να φέρει στον πραγματικό κόσμο την έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου Alfieri που είδαμε για πρώτη φορά το 2014.

Η Alfieri είναι ένα κουπέ μοντέλο 2+2 θέσεων με τον κινητήρα εγκατεστημένο στο εμπρός μέρος. Εντούτοις, το εικονιζόμενο μοντέλο δείχνει να είναι «κεντρομήχανο», με δύο μόλις θέσεις, που διόλου τυχαία μοιάζει αρκετά στην ομόσταβλη Alfa Romeo 4C.

πηγή: 4troxoi.gr