Νέα μοντέλα

21 Nov, 2019 Ώρα 23:09

Δοκιμάζει δικό της κινητήρα η Maserati…

Thumbnail

Η Maserati ξεκίνησε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις ενός νέου κινητήρα που η ίδια εξελίσσει, ο οποίος αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σε ένα σπορ κουπέ μοντέλο. H ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες ενός «μυστηριώδους» μοντέλου, το οποίο απεικονίζεται να πραγματοποιεί τις πρώτες δοκιμαστικές περιηγήσεις τους πέριξ του γνωστού εργοστασίου της διάσημης ιταλικής τρίαινας που βρίσκεται στη Modena της Ιταλίας.

Close

Σύμφωνα πάντως με τις επίσημες ανακοινώσεις των Ιταλών, το εν λόγω όχημα χρησιμοποιείται ως «μουλάρι» φιλοξενώντας για την περίσταση «έναν νέο κινητήρα που έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από την Maserati». Η εταιρεία προς το παρόν δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που να αφορούν την ταυτότητα του εν λόγω οχήματος.

_

Close

 

Στην παραγωγή νέο σπορ μοντέλο

Close

ο μοναδικό μέχρι και σήμερα επιβεβαιωμένο στοιχείο είναι ότι η Maserati σκοπεύει να φέρει στον πραγματικό κόσμο την έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου Alfieri που είδαμε για πρώτη φορά το 2014.

Η Alfieri είναι ένα κουπέ μοντέλο 2+2 θέσεων με τον κινητήρα εγκατεστημένο στο εμπρός μέρος. Εντούτοις, το εικονιζόμενο μοντέλο δείχνει να είναι «κεντρομήχανο», με δύο μόλις θέσεις, που διόλου τυχαία μοιάζει αρκετά στην ομόσταβλη Alfa Romeo 4C.

πηγή: 4troxoi.gr

 

24 Jan, 2020 Ώρα 18:11

Τα δύο πρώτα Jeep που θα μπαίνουν στην πρίζα...

Thumbnail

Τα Jeep Renegade και Compass είναι τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η θρυλική μάρκα θα περάσει στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Close

Οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία Plug-In Hybrid με στόχο να προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας των μοντέλων Jeep, διατηρώντας παράλληλα σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

_

Close

 

Δυνατότητες εκτός δρόμου

Close

Παράλληλα, το σύστημα Plug-In Hybrid της Jeep, με τη χαρακτηριστική ονομασία 4xe δεν θα μπορούσε παρά να εξασφαλίζει και πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες στα μοντέλα της, όντας ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.

_

 

Ηλεκτρική ενέργεια από τους πίσω τροχούς...

Η τεχνολογία 4xe θα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες off-road δυνατότητες αφού η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μηδενικές ταχύτητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα.

Παράλληλα, η δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια σημαίνει πως τα Plug-In Jeep Renegade και Compass θα μπορούν να κινούνται στη φύση με μηδενικούς ρύπους, αλλά και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας μια απόλυτα ξεχωριστή επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

_