Νέα μοντέλα

13 Nov, 2019 Ώρα 18:32

H συλλεκτική McLaren που κοστίζει 1,6 εκατ. ευρώ

Thumbnail

Κάθε μοντέλο που κατασκευάζεται στην έδρα της McLaren είναι ξεχωριστό αλλά όπως φαίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό είναι το νέο Elva. Το βρετανικό μοντέλο θα παραχθεί σε μόλις 399 μονάδες και η τιμή του κυμαίνεται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Close

_

 

Close

Χωρίς οροφή και... παρμπρίζ

Η συγκεκριμένη είναι η ελαφρύτερη McLaren παραγωγής στην ιστορία της μάρκας και η πρώτη που δεν έχει οροφή και παρμπρίζ.

Close

Αντί για το κλασικό τζάμι μπροστά, διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα ενεργή αεροδυναμικής που ονομάζεται Active Air Management System (AAMS) και προστατεύει τους επιβάτες από τον αέρα.

_

 

Με 815 ίππους

Ο κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται είναι ένας V8 χωρητικότητας 4.0 λίτρων twin turbo ο οποίος αποδίδει 815 ίππους και 800 Nm ροπής. Το 0-100 επιτυγχάνονται σε λιγότερα από τα 3 δευτερόλεπτα και το 0-200 σε 6,7. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ενώ η κίνηση γίνεται με τους πίσω τροχούς.

 

03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags