27 Μαρ., 2019 Ώρα 16:00

Η Mercedes AMG A45 πάει στα χιόνια

Thumbnail

Πάντα μας άρεσαν τα teaser της Mercedes. Πάντα φτιάχνουν κάτι εκπληκτικό για να δείξουν όλα όσα μπορούν να κάνουν. Έτσι λοιπόν στο νέο βίντεο που μας ανέβασαν teasαρουν τη νέα A45 η οποία κάνει παιχνίδια σε μια παγωμένη λίμνη κάπου στη Σουηδία. 

Είναι φανερό ότι το νέο super hothatch της γερμανικής εταιρείας είναι απίστευτα παιχνιδιάρικο. Η νέα A45 AMG θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Tην απλή και την S, και κοινή συνιστώσα θα είναι ο 2,0-λιτρος (1.991 κ.εκ.) turbo τετρακύλινδρος κινητήρας, όπου στην “απλή” Mercedes-AMG A45 θα αποδίδει 387 άλογα, και στην “S” 421 άλογα. Ο 2,0-λιτρος κινητήρας θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με το σασί να βελτιώνεται και αυτό κατά πολύ σε σχέση με την απερχόμενη A45, ώστε να προσφέρει περισσότερη άνεση και μεγαλύτερη ακαμψία.

Παράλληλα, το μοντέλο θα εξοπλίζεται με το νέο σύστημα τετρακίνησης 4Matic που θα διαθέτει και drift mode, παρόμοιο με αυτό που διαθέτει και η E63, με τον οδηγό να “μπορεί να πάει με το πλάι με έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο ολίσθησης” όπως είπε χαρακτηριστικά ο Moers.