Νέα μοντέλα

08 Aug, 2019 Ώρα 14:59

Νέες φωτογραφίες του Pininfarina Battista

Thumbnail

Τον Μάρτιο που μας πέρασε είδαμε στο σαλόνι της Γενεύης το ντεμπούτο του Battista. Ένα αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με την ελκυστική του σχεδίαση. 

Close

 

 

Από τότε η ιταλική εταιρία είχε ανακοινώσει πως θα κατασκευάσει συνολικά 150 αυτοκίνητα και πολύ σύντομα η λίστα με την διαθεσιμότητα θα εξαντληθεί με τιμή περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Close

 

Στις νέες φωτογραφίες που έδωσαν οι Ιταλοί φαίνεται ένα ασημένιο πρωτότυπο σε κάποιο ορεινό τοπίο, ενώ υπάρχουν εικόνες και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου με το  κοφτό τιμόνι.

 

 

Πάντως η Pininfarina δεν θα μείνει μόνο στο hypercar που έχει το ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης του Rimac C-Two με συνδυασμένη ισχύ στα 1.900 PS και 0-100 km/h κάτω από τα 2 sec. Ακούγονται φήμες πως στο επερχόμενο Monterey Car Week (εκεί θα είναι και το Battista) οι Ιταλοί θα ανακοινώσουν τα πλάνα τους και για την μελλοντική παραγωγή ενός sedan όπως και SUV μοντέλων. Όλα τους ηλεκτρικά!

 

Πηγή; Caranddriver.gr

03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags