Νέα μοντέλα

20 Nov, 2019 Ώρα 22:10

Το νέο Nissan Sentra στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Thumbnail

Την παραμονή του φετινού σαλονιού αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η Nissan παρουσίασε το ολοκαίνουργιο  Sentra 2020, γιορτάζοντας την ανανέωση του αμερικάνικου μοντέλου με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Close

_

 

Close

Στους δρόμους τον Ιανουάριο

Το Sentra 2020, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου, έχει “μεταμορφωθεί”  σε ένα σπορ compact sedan με κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του, όπως και με στάνταρτ το  Safety Shield 360, την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τις απολαυστικές επιδόσεις.

Close

Το Sentra ολοκληρώνει την επανασχεδιασμένη γκάμα sedan της Nissan, ακολουθώντας τις σημαντικές αλλαγές των Versa, Altima και Maxima τα τελευταία δύο χρόνια.

_

 

Έξι εκατ. μονάδες

Ξεκινώντας την εμπορική του πορεία το 1982 έχουν διατεθεί περισσότερα από 6 εκατομμύρια μονάδες. Η όγδοη γενιά  του Sentra είναι χτισμένη σε μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει πολύ βελτιωμένες αναλογίες, χαμηλωμένο και φαρδύτερο κατά πέντε εκατοστά περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Παράλληλα, το εξωτερικό ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan που συναντάται και  στα άλλα sedan της, συμπεριλαμβανομένης της υπογραφής V-motion στην μάσκα, των λεπτών προβολέων LED και της “αιωρούμενης” οροφής.

_

 

Ο κινητήρας

Το Sentra 2020 διαθέτει έναν νέο 4κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων, ονομαστικής ισχύος 149 ίππων και με ροπή 197Nm, μεγέθη αυξημένα κατά 20% και 16% αντίστοιχα, σε σχέση με τον κινητήρα 1,8 λίτρων της προηγούμενης γενιάς.

_

_

03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags