Νέα μοντέλα

17 Oct, 2019 Ώρα 16:24

Οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Skoda Octavia

Thumbnail

Τα δύο πρώτα σκίτσα της νέας γενιάς Octavia έδωσε στην δημοσιότητα η Skoda. Από τα σκίτσα φαίνεται ξεκάθαρα πως η τέταρτη γενιά του μοντέλου, θα χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό, μοντέρνο και εκφραστικό design.

Close

Οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις προϊδεάζουν για ένα μοντέλο με ιδιαίτερα αρμονικές διαστάσεις το οποίο όμως – σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας – θα διακρίνεται για την κορυφαία για την κατηγορία ευρυχωρία, μία από τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

_

Close

Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα και ένα ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο design των πιο σύγχρονων μοντέλων όπως τα Kamiq, Scala και Karoq.  

Να σημειώσουμε πως η Octavia είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, έξι σχεδόν δεκαετίες στους.. δρόμους και περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Close

 

 

27 Jan, 2020 Ώρα 19:47

Την Τρίτη η αποκάλυψη του νέου SEAT Leon

Thumbnail

Ούτε μία ημέρα δεν απομένει για να αποκαλύψει η ισπανική εταιρεία τη νέα γενιά του Leon.  

Close

H 4η γενιά του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη ως 5θυρο hatchback, ως station wagon και αργότερα ως SUV, υιοθετώντας ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει σήμερα το γκρουπ σε επίπεδο τεχνολογιών και μονάδων κίνησης. Επιπλέον θα γίνει γνωστό πως θα υπάρξει και  ηλεκτρική εκδοχή.

Το ισπανικό μοντέλο κυκλοφορεί στους δρόμους 22 χρόνια  και σχεδιαστικά, τα νέα φώτα LED  στο εμπρός μέρος αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό στοιχεία της ταυτότητας του μοντέλου.

Close