01 Οκτ., 2019 Ώρα 17:31

Το πρωτότυπο IMk EV της Nissan μας δείχνει το μέλλον

Thumbnail

Η Nissan αποκάλυψε το IMk, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό, τεχνολογίες αιχμής και καλές επιδόσεις που προσφέρουν τα ηλεκτρικά οχήματα.

Close

_

Το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο “υπαινίσσεται” τη νέα κατεύθυνση της σχεδιαστικής γλώσσας της Nissan και πώς συμβάλλει στην ενσάρκωση του  Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας  για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και συνδέονται με την κοινωνία.

Close

_

Προσανατολισμένοι  σε αυτό το όραμα, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Nissan εξέτασαν μια κατηγορία οχημάτων που επικρατεί στην Ιαπωνία, καθώς και όλο και περισσότερο σε όλο τον κόσμο,  το αυτοκίνητο πόλης. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών για ευέλικτα χαρακτηριστικά οδήγησης και συνδεσιμότητα που ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών και τρόπων ζωής, η Nissan θέλησε να δημιουργήσει ένα όχημα  πόλης που θα ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία.

Close

_

Το αποτέλεσμα είναι το πρωτότυπο  IMk. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες, το ιαπωνικό μοντέλο μας δείχνει πώς τα αστικά οχήματα μπορεί να φαίνονται στο εγγύς μέλλον.