Νέα μοντέλα

01 Oct, 2019 Ώρα 17:31

Το πρωτότυπο IMk EV της Nissan μας δείχνει το μέλλον

Thumbnail

Η Nissan αποκάλυψε το IMk, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που συνδυάζει κομψό σχεδιασμό, τεχνολογίες αιχμής και καλές επιδόσεις που προσφέρουν τα ηλεκτρικά οχήματα.

Close

_

Το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο “υπαινίσσεται” τη νέα κατεύθυνση της σχεδιαστικής γλώσσας της Nissan και πώς συμβάλλει στην ενσάρκωση του  Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας  για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και συνδέονται με την κοινωνία.

Close

_

Προσανατολισμένοι  σε αυτό το όραμα, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Nissan εξέτασαν μια κατηγορία οχημάτων που επικρατεί στην Ιαπωνία, καθώς και όλο και περισσότερο σε όλο τον κόσμο,  το αυτοκίνητο πόλης. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών για ευέλικτα χαρακτηριστικά οδήγησης και συνδεσιμότητα που ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών και τρόπων ζωής, η Nissan θέλησε να δημιουργήσει ένα όχημα  πόλης που θα ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία.

Close

_

Το αποτέλεσμα είναι το πρωτότυπο  IMk. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες, το ιαπωνικό μοντέλο μας δείχνει πώς τα αστικά οχήματα μπορεί να φαίνονται στο εγγύς μέλλον.

 

 

24 Jan, 2020 Ώρα 18:11

Τα δύο πρώτα Jeep που θα μπαίνουν στην πρίζα...

Thumbnail

Τα Jeep Renegade και Compass είναι τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η θρυλική μάρκα θα περάσει στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Close

Οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν την τεχνολογία Plug-In Hybrid με στόχο να προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας των μοντέλων Jeep, διατηρώντας παράλληλα σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

_

Close

 

Δυνατότητες εκτός δρόμου

Close

Παράλληλα, το σύστημα Plug-In Hybrid της Jeep, με τη χαρακτηριστική ονομασία 4xe δεν θα μπορούσε παρά να εξασφαλίζει και πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες στα μοντέλα της, όντας ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.

_

 

Ηλεκτρική ενέργεια από τους πίσω τροχούς...

Η τεχνολογία 4xe θα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες off-road δυνατότητες αφού η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μηδενικές ταχύτητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα.

Παράλληλα, η δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια σημαίνει πως τα Plug-In Jeep Renegade και Compass θα μπορούν να κινούνται στη φύση με μηδενικούς ρύπους, αλλά και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας μια απόλυτα ξεχωριστή επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

_