Νέα μοντέλα

22 Jul, 2019 Ώρα 16:55

Στη Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί επίσημα το ηλεκτρικό SUV της CUPRA

Thumbnail

Η CUPRA ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μέλλοντος, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση, την προηγμένη τεχνολογία και την ξεχωριστή σχεδίαση.  Με στοιχεία από ένα crossover τεσσάρων θυρών, ένα SUV και ένα sport coupe, η ισπανική φίρμα αποκαλύπτει το όραμά της για το μέλλον με ένα πρωτότυπο μοντέλο.

Close

Είναι η πρώτη φορά που η CUPRA χρησιμοποιεί 100% ηλεκτρικό κινητήρα σε ένα όχημα που οι αναλογίες του τονίζονται και εμψυχώνονται από την ηλεκτρική του «καρδιά».

Το CUPRA Concept θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Close

 

30 Mar, 2020 Ώρα 23:31

To Peugeot 508 με 400 ίππους

Thumbnail

Την κορυφαία έκδοση του 508 ετοιμάζεται να βγάλει στο δρόμο η Peugeot και να μπει σε άλλα χωράφια που μέχρι σήμερα ξέραμε.

Close

Πρόκειται για το Peugeot 508 PSE (Peugeot Sport Engineering) το οποίο εφοδιάζεται από ένα υβριδικό σύνολο, συνδυάζοντας τον 1.6 turbo κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Η συνολική ισχύς αγγίζει τους 400 ίππους και οι επιδόσεις είναι εκπληκτικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

_

Close

 

Σπορ γραμμές

Close

Η Peugeot δεν έδωσε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, παρά μόνο μία σειρά φωτογραφιών, όπου απεικονίζεται το σπορ bodykit με τις επιπλέον εισαγωγές αέρα, τις μεγάλες ζάντες, τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων, τα σπόιλερ και το χαμηλωμένο αμάξωμα.