Νέα μοντέλα

25 Nov, 2019 Ώρα 23:24

Tesla Cybertruck: Κακάσχημο... pick up ή κάτι νέο που θα σαρώσει;

Thumbnail

Μοιάζει σαν όχημα που παίζει σε ταινία αλλά η πραγματικότητα είναι πως το Tesla Cybertruck είναι το νέο ηλεκτρικό pick-up μοντέλο της αμερικάνικής φίρμας.

Close

Το Cybertruck δεν μοιάζει με κανένα άλλο pick up που κυκλοφορεί καθώς διαθέτει απλές αλλά φουτουριστικές εξωτερικές γραμμές με το υλικό να είναι ένα κράμα χάλυβα που αντέχει στη σκληρή χρήση ακόμα και όταν το χτυπήσεις με.. βαριοπούλα, κάτι που έδειξε ο ίδιος ο Musk κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του.  

_

Close

 

0-97 σε 2,9 δευτερόλεπτα

Close

Η Tesla θα προσφέρει το Cybertruck σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις – με κίνηση στους πίσω τροχούς και έναν ηλεκτροκινητήρα, με κίνηση στους τέσσερις τροχούς και δύο ηλεκτροκινητήρες καθώς και σε μία ακόμα πιο «ικανή» με τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Στην κορυφαία έκδοση θα μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 97 χλμ./ώρα σε χρόνο 2,9 δλ., ενώ τα πρώτα 400 μ. θα καλύπτονται από στάση σε 10,8 δλ. Σύμφωνα με τον Elon Musk ηπιο αποδοτική εκδοχή του Cybertruck θα έχει αυτονομία 800 χλμ., με τη βασική να είναι σε θέση να καλύψει με μια φόρτιση τουλάχιστον 400 χλμ. Αξίζει να αναφέρουμε την ικανότητα ρυμούλκησης του Cybertruck που θα αγγίζει τους 6,35 τόνους.

_

 

Τιμές από 39.900 δολάρια

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επιβάτες. Η σχεδίαση γενικά είναι μίνιμαλ, με την κεντρική οθόνη αφής και ελέγχου όλων σχεδόν των λειτουργιών του οχήματος να βρίσκεται εγκατεστημένη στο μέσον του ταμπλό τύπου… πάγκου έχοντας διαγώνιο 17 ιντσών.

Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 39.000 δολάρια και θα φτάνουν τα 69.900. ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στα τέλη του 2021.

 

Δείτε το video της παρουσίασης του Tesla Cybertruck από τον Elon Musk

03 Jul, 2020 Ώρα 23:02

Ένα διαφορετικό KIA με 290 ίππους…

Thumbnail

Η KIA είναι μία μάρκα που έχει εξελιχτεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, εκτός από την αξιοπιστία σημαντικό ρόλο παίζει και η εμφάνιση και είναι κάτι που το βλέπουμε πολύ στα τελευταία της μοντέλα.

Close

Όπως θα δείτε το K5 GT είναι ένα μοντέλο που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Εφοδιάζεται με κινητήρα 2.5 λίτρων turbo και αποδίδει 290 ίππους. Σε κάθε περίπτωση βλέποντας το παρακάτω video  θα βγάλετε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Close
Tags