05 Νοε., 2019 Ώρα 21:07

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των υβριδικών Bentley Bentayga που μπαίνουν και στην πρίζα

Thumbnail

Οι πρώτες Bentley Bentayga Hybrid παραδόθηκαν σε πελάτες, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο για την πολυτελή μάρκα. Στο πλαίσιο εορτασμού της εκατονταετηρίδας της Bentley, η ανατρεπτική Bentayga Hybrid αποτελεί το πρώτο βήμα για το ταξίδι της βρετανικής εταιρείας στα επόμενα 100 χρόνια και ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον.

_

Close

 

Ηλεκτρικά... πλάνα

Close

Η βρετανική φίρμα εστιάζει στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και στα πλάνα της περιλαμβάνεται μία υβριδική ή ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της έως το 2023, με την πρώτη πλήρως ηλεκτρική Bentley να αναμένεται έως το 2025.

Η χειροποίητη Bentayga Hybrid από το Crewe της Αγγλίας, εξωτερικά ξεχωρίζει από μια κομψή και διαχρονική σχεδίαση ενώ στο εσωτερικό η επιτομή του σύγχρονου βρετανικού design συνδυάζεται με άπειρες επιλογές εξατομίκευσης. Παράλληλα, πιστή στην παράδοση της εταιρείας για κορυφαία πολυτέλεια, η Bentayga Hybrid είναι το μοναδικό plug-in υβριδικό μοντέλο στον κόσμο με 64 διαθέσιμα χρώματα για παραγγελία.

Close

_

 

Επιδόσεις... φωτιά

Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Bentley, συνδυάζει έναν νέο V6 turbo βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύς 94 kW. Το συνδυαστικό αποτέλεσμα είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με διαθέσιμα συνδυαστικά 700 Nm ροπής, με τελική ταχύτητα 254 χλμ./ ώρα και 0-100 χλμ./ ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα.

 

_