Video

17 Aug, 2019 Ώρα 19:33

Το Jet Tour Greece πάει στη Νάξο και βρίσκει κάτι μοναδικό

Thumbnail

Το γύρο των… Κυκλάδων στην Ελλάδα συνεχίζει η ομάδα του Jet Tour Greece που γυρίσει μία σειρά επεισοδίων και στηρίζει η STS Events.

Close

Μετά τη Σύρο και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Enfield E8000 που φτιαχνόταν στο ελληνικό νησί το 1972-1973, τη Μύκονο και τα ελληνικά Buggy της RCH Automotive το ταξίδι με Jet ski συνεχίζεται στη Νάξο.

Εκεί ο Βασίλης Σαρημπαλίδης συναντά την Κατερίνα Προμπονά η οποία εξηγεί πώς φτιάχνεται το περίφημο ποτό κίτρο, ο καρπός του οποίου ευδοκιμεί μόνο σε αυτό το σημείο του πλανήτη. Επίσης η ομάδα που αποτελείται από τους Μάνο Χρυσό, Γιώργο Καραμέρη, Δήμο Αρχοντούλη και Μάνο Γεωργίου επισκέπτεται το γραφικό Χαλκί και κάνει τις βόλτες στους δρόμους του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.

Close

Απολαύστε παρακάτω το ταξίδι του Jet Tour Greece που είναι και το τέταρτο από τα συνολικά 10 που θα βγουν στο αέρα…

 

Close

 

24 Apr, 2024 Ώρα 08:34

Ένα πλύσιμο σκέτη απόλαυση (βίντεο)

Thumbnail

Πόσο καιρό έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας χωρίς ένα καλό εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο; Στο σημερινό βίντεο έχουμε ίσως το νικητή για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να πλυθεί ένα Ι.Χ. καθώς η συγκεκριμένη C3 Corvette του 1978 που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού οδηγήθηκε για περίπου 2.573χλμ. μετά έμεινε ακίνητη να σαπίζει για 45 χρόνια. Ευτυχώς σε κλειστό γκαράζ με κλειστά παράθυρα.

Close

Ήρθε η ώρα να λάβει την αγάπη που της αξίζει.

Το συνεργείο από το κανάλι WD Detailing στο YouTube, αφού κατάφερε να ανοίξει την γκαραζόπορτα, βρήκε το εγκαταλελειμμένο κλασικό αυτό μοντέλο και το μετέφερε στον ειδικό χώρο καθαρισμού.

Close

Ενώ η περισσότερη βρωμιά βγαίνει με λίγο σαπούνι και ένα πιεστικό, οι προφυλακτήρες είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν. Οι φίλοι της Corvette θα γνωρίζουν ότι αυτά τα κομμάτια κατασκευάστηκαν από πλαστικό και όχι από μέταλλο ή fiberglass, και οι άνθρωποι της WD Detailing υποψιάζονται ότι απορρόφησαν περισσότερη βρωμιά από την εναλλαγή θερμότητας από ό,τι τα υπόλοιπα πάνελ. Τίποτα που δεν μπορεί όμως να διορθωθεί με μια σκληρή βούρτσα και τα ανάλογα χημικά.

 

Close

 

Όποιος έβαλε αυτή την Corvette στην αποθήκη, αποφάσισε έξυπνα να κρατήσει τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, σφραγίζοντας την καμπίνα από τον εξωτερικό αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό που μοιάζει σχεδόν σαν καινούργιο. Αυτό δεν εμπόδισε τα ποντίκια να μπουν στο εσωτερικό, να φτιάξουν φωλιές και να αφήσουν περιττώματα στο πέρασμά τους. Μια σχολαστική ηλεκτρική σκούπα και ένα τρίψιμο ήταν το μόνο που χρειαζόταν η καμπίνα για να λάμψει όπως πριν από σχεδόν 50 χρόνια.