Video

30 Dec, 2019 Ώρα 13:56

Αστυνομικοί μοιράζουν χρήματα αντί για κλήσεις (Βίντεο)

Thumbnail

Στην California η τροχαία μπήκε για τα καλά στο κλίμα των ημερών καθώς αντί να κόψει κλήσεις σε 50 πολίτες που υπέκυψαν σε μικρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους έδωσε μια κάρτα με χαρτονόμισμα $100 (€90)!

Close

Το περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη Δευτέρα 23/12 στην περιοχή Madera Country και όπως θα δείτε στα βίντεο, οι παραβάτες αντέδρασαν αρχικά με σοκ και στη συνέχεια με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. 

Αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά  «Επιχείρηση Τυχαίων Πράξεων Ευγένειας» από το Madera County Sheriff's Office που έχει στόχο να προσφέρει χαρά στους πολίτες και να βελτιώσει τη σχέση τους με την τοπική αστυνομία. Όπως δήλωσε ο σερίφης Jay Varney: «Οι αστυνομικοί συνήθως έρχονται σε επαφή με τον κόσμο όταν συμβαίνει κάτι άσχημο ή κάτι που προκαλεί στρές. Αυτή η ετήσια διοργάνωση δωρεών δίνει μια ευκαιρία στους αστυνομικούς να αλληλεπιδράσουν με το κοινό με μια θετική αφορμή και να μοιράσουν χαρά μέσα στην περίοδο των γιορτών.»

Close

Αν αναρωτιέστε από πού προήλθαν τα $5.000 που μοίρασαν οι αστυνομικοί, αυτά ήταν μια δωρεά της εταιρείας Agriland Farming Company που εδρεύει στην περιοχή Chowchilla.

 

Close

 

 

 

Πηγή: Drive.gr

24 Apr, 2024 Ώρα 08:34

Ένα πλύσιμο σκέτη απόλαυση (βίντεο)

Thumbnail

Πόσο καιρό έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας χωρίς ένα καλό εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο; Στο σημερινό βίντεο έχουμε ίσως το νικητή για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να πλυθεί ένα Ι.Χ. καθώς η συγκεκριμένη C3 Corvette του 1978 που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού οδηγήθηκε για περίπου 2.573χλμ. μετά έμεινε ακίνητη να σαπίζει για 45 χρόνια. Ευτυχώς σε κλειστό γκαράζ με κλειστά παράθυρα.

Close

Ήρθε η ώρα να λάβει την αγάπη που της αξίζει.

Το συνεργείο από το κανάλι WD Detailing στο YouTube, αφού κατάφερε να ανοίξει την γκαραζόπορτα, βρήκε το εγκαταλελειμμένο κλασικό αυτό μοντέλο και το μετέφερε στον ειδικό χώρο καθαρισμού.

Close

Ενώ η περισσότερη βρωμιά βγαίνει με λίγο σαπούνι και ένα πιεστικό, οι προφυλακτήρες είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν. Οι φίλοι της Corvette θα γνωρίζουν ότι αυτά τα κομμάτια κατασκευάστηκαν από πλαστικό και όχι από μέταλλο ή fiberglass, και οι άνθρωποι της WD Detailing υποψιάζονται ότι απορρόφησαν περισσότερη βρωμιά από την εναλλαγή θερμότητας από ό,τι τα υπόλοιπα πάνελ. Τίποτα που δεν μπορεί όμως να διορθωθεί με μια σκληρή βούρτσα και τα ανάλογα χημικά.

 

Close

 

Όποιος έβαλε αυτή την Corvette στην αποθήκη, αποφάσισε έξυπνα να κρατήσει τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, σφραγίζοντας την καμπίνα από τον εξωτερικό αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό που μοιάζει σχεδόν σαν καινούργιο. Αυτό δεν εμπόδισε τα ποντίκια να μπουν στο εσωτερικό, να φτιάξουν φωλιές και να αφήσουν περιττώματα στο πέρασμά τους. Μια σχολαστική ηλεκτρική σκούπα και ένα τρίψιμο ήταν το μόνο που χρειαζόταν η καμπίνα για να λάμψει όπως πριν από σχεδόν 50 χρόνια.