Video

11 Feb, 2020 Ώρα 11:59

Μόνο ένα αυτοκίνητο μπορεί να κινηματογραφήσει το GT-R Nismo

Thumbnail

Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κορυφαία supercar της αγοράς. Αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας της Nissan και πρόσφατα αναβαθμίστηκε με στόχο τις μέγιστες επιδόσεις και την «εκρηκτική» συμπεριφορά στον δρόμο.

Close

 

 

Όταν όμως ήρθε η ώρα της τεκμηρίωσης για το GT-R Nismo στο φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή στην πίστα, υπήρχε ένα πρόβλημα. Πώς θα κινηματογραφηθεί;

 

Close

 

Την απάντηση έδωσε ο Mauro Calo. Ένας επαγγελματίας οδηγός και ειδικός στην κινηματογραφική λήψη εικόνων οχημάτων. Σύμφωνα με τον Calo, το τέλειο αυτοκίνητο για να «κυνηγήσει» και να κινηματογραφήσει το 2020 GT-R NISMO, δεν είναι άλλο από… ένα άλλο GT-R. 

 

 

Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους, τη ρυθμιζόμενη σπορ ανάρτηση και την τετραθέσια διαμόρφωση, το GT-R είναι η τέλεια βάση για τη φιλοξενία μιας εξέδρας κινηματογραφικών μηχανών, αυτού του τύπου. Μόλις λοιπόν έφτασε το αυτοκίνητο, ο Calo και η ομάδα του τοποθέτησαν μια προσαρμοσμένη σωληνωτή δομή, με συγκόλληση στο πλαίσιο που είναι σε θέση να συγκρατεί το βάρος του επαγγελματικού συστήματος  τοποθέτησης της κάμερας από ανθρακονήματα.

 

 

Με τον Mauro στο τιμόνι, οι χειριστές του συστήματος λήψης και ο σκηνοθέτης, μπορούν να βρίσκονται  στο αυτοκίνητο ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας υπέροχα στιγμιότυπα υψηλής ευκρίνειας στην αγωνιστική πίστα του Lausitzring στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας.

 

Πηγη: Zougla.gr

Tags
24 Apr, 2024 Ώρα 08:34

Ένα πλύσιμο σκέτη απόλαυση (βίντεο)

Thumbnail

Πόσο καιρό έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας χωρίς ένα καλό εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο; Στο σημερινό βίντεο έχουμε ίσως το νικητή για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να πλυθεί ένα Ι.Χ. καθώς η συγκεκριμένη C3 Corvette του 1978 που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού οδηγήθηκε για περίπου 2.573χλμ. μετά έμεινε ακίνητη να σαπίζει για 45 χρόνια. Ευτυχώς σε κλειστό γκαράζ με κλειστά παράθυρα.

Close

Ήρθε η ώρα να λάβει την αγάπη που της αξίζει.

Το συνεργείο από το κανάλι WD Detailing στο YouTube, αφού κατάφερε να ανοίξει την γκαραζόπορτα, βρήκε το εγκαταλελειμμένο κλασικό αυτό μοντέλο και το μετέφερε στον ειδικό χώρο καθαρισμού.

Close

Ενώ η περισσότερη βρωμιά βγαίνει με λίγο σαπούνι και ένα πιεστικό, οι προφυλακτήρες είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν. Οι φίλοι της Corvette θα γνωρίζουν ότι αυτά τα κομμάτια κατασκευάστηκαν από πλαστικό και όχι από μέταλλο ή fiberglass, και οι άνθρωποι της WD Detailing υποψιάζονται ότι απορρόφησαν περισσότερη βρωμιά από την εναλλαγή θερμότητας από ό,τι τα υπόλοιπα πάνελ. Τίποτα που δεν μπορεί όμως να διορθωθεί με μια σκληρή βούρτσα και τα ανάλογα χημικά.

 

Close

 

Όποιος έβαλε αυτή την Corvette στην αποθήκη, αποφάσισε έξυπνα να κρατήσει τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, σφραγίζοντας την καμπίνα από τον εξωτερικό αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό που μοιάζει σχεδόν σαν καινούργιο. Αυτό δεν εμπόδισε τα ποντίκια να μπουν στο εσωτερικό, να φτιάξουν φωλιές και να αφήσουν περιττώματα στο πέρασμά τους. Μια σχολαστική ηλεκτρική σκούπα και ένα τρίψιμο ήταν το μόνο που χρειαζόταν η καμπίνα για να λάμψει όπως πριν από σχεδόν 50 χρόνια.