Video

04 Apr, 2020 Ώρα 14:59

Μήνυμα αλληλεγγύης από τους πρεσβευτές της Porsche

Thumbnail

Να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον, να είμαστε προσεκτικοί, να εργαζόμαστε μαζί για το κοινό καλό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να βάζουμε τα συμφέροντα μας δεύτερα και να κρατούμε αποστάσεις. Αυτές οι αξίες χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ, κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού και οι πρεσβευτές της Porsche συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια ταινία μικρού μήκους που προωθεί αυτό το μήνυμα.

Close

Ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό συνεχίζει να αυξάνεται παγκοσμίως. Στόχος των σημερινών μέτρων που έχουν ληφθεί από πολλές χώρες είναι η επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού. Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι ταυτόχρονα μολυσμένοι, τόσο οι ασθενείς με σοβαρότερα νοσήματα μπορούν να θεραπευτούν. Από την άποψη αυτή, το σημαντικότερο στοιχείο είναι το κοινό καλό: να διατηρείτε την απόσταση σας, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, να παραμείνετε στο σπίτι αν είναι δυνατόν. Ταυτόχρονα, πολλοί εθελοντές και υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται σε παντοπωλεία, νοσοκομεία και πολλές άλλες εγκαταστάσεις για να διατηρούν τις βασικές φροντίδες.

Close

Σε αυτή τη σύντομη ταινία, οι πρεσβευτές Μαρίας Sharapova, Mark Webber, Angelique Kerber, Sami Khedira, Julia Görges, Aksel Lund Svindal και Patrick Dempsey εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους βασικούς εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο εδώ

Close
Tags
24 Apr, 2024 Ώρα 08:34

Ένα πλύσιμο σκέτη απόλαυση (βίντεο)

Thumbnail

Πόσο καιρό έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας χωρίς ένα καλό εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο; Στο σημερινό βίντεο έχουμε ίσως το νικητή για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να πλυθεί ένα Ι.Χ. καθώς η συγκεκριμένη C3 Corvette του 1978 που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού οδηγήθηκε για περίπου 2.573χλμ. μετά έμεινε ακίνητη να σαπίζει για 45 χρόνια. Ευτυχώς σε κλειστό γκαράζ με κλειστά παράθυρα.

Close

Ήρθε η ώρα να λάβει την αγάπη που της αξίζει.

Το συνεργείο από το κανάλι WD Detailing στο YouTube, αφού κατάφερε να ανοίξει την γκαραζόπορτα, βρήκε το εγκαταλελειμμένο κλασικό αυτό μοντέλο και το μετέφερε στον ειδικό χώρο καθαρισμού.

Close

Ενώ η περισσότερη βρωμιά βγαίνει με λίγο σαπούνι και ένα πιεστικό, οι προφυλακτήρες είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν. Οι φίλοι της Corvette θα γνωρίζουν ότι αυτά τα κομμάτια κατασκευάστηκαν από πλαστικό και όχι από μέταλλο ή fiberglass, και οι άνθρωποι της WD Detailing υποψιάζονται ότι απορρόφησαν περισσότερη βρωμιά από την εναλλαγή θερμότητας από ό,τι τα υπόλοιπα πάνελ. Τίποτα που δεν μπορεί όμως να διορθωθεί με μια σκληρή βούρτσα και τα ανάλογα χημικά.

 

Close

 

Όποιος έβαλε αυτή την Corvette στην αποθήκη, αποφάσισε έξυπνα να κρατήσει τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, σφραγίζοντας την καμπίνα από τον εξωτερικό αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό που μοιάζει σχεδόν σαν καινούργιο. Αυτό δεν εμπόδισε τα ποντίκια να μπουν στο εσωτερικό, να φτιάξουν φωλιές και να αφήσουν περιττώματα στο πέρασμά τους. Μια σχολαστική ηλεκτρική σκούπα και ένα τρίψιμο ήταν το μόνο που χρειαζόταν η καμπίνα για να λάμψει όπως πριν από σχεδόν 50 χρόνια.