Αγορά

09 Jun, 2020 Ώρα 16:04

Η ΕΚΟ Κύπρου παρέδωσε στην τυχερή νικήτρια το πρώτο HYUNDAI TUCSON

Thumbnail

Χαμόγελα για την πρώτη υπερτυχερή του μεγάλου διαγωνισμού “EKO Smile App”, που απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο επιβατικό όχημα HYUNDAI TUCSON, αξίας €20,900.  Η μεγάλη νικήτρια, Τασούλα Νικολάου, παρέλαβε το πολυτελές αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου στη Μαρίνα Λεμεσού, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Close

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 09/03/2020 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι εγκατέστησαν στην κινητή τους συσκευή την εφαρμογή “EKO Smile”. Η πρώτη μεγάλη νικήτρια προέκυψε ύστερα από  ηλεκτρονική κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου στην ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα Regus, παρουσία του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά, του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκου Κόκκινου, καθώς και του Νομικού Συμβούλου κ. Κυριάκου Θεοδωρίδη από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου.

 

Close

 

Οι χρήστες του EKO Smile App θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμα δύο αυτοκίνητα HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, με τιμή λιανικής πώλησης €20,900. Για να μπορέσετε κι εσείς να τα διεκδικήσετε, εγκαταστήστε τώρα δωρεάν στην κινητή σας συσκευή το “EKO Smile App” - μέσω των Google Play και App store - και κάντε εγγραφή.

Close

Ανάμεσα στα προνόμια που απολαμβάνουν οι χρήστες της εφαρμογής είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας και πληρωμής καυσίμων ανέπαφα, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές προβαίνουν σε οποιαδήποτε αγορά από τα πρατήρια ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς που μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.

 

 

Παράλληλα, η ΕΚΟ Κύπρου προχωρά και σε νέες σημαντικές αναβαθμίσεις αυτής της καινοτόμου εφαρμογής. Πλέον, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να προβούν σε εξ αποστάσεως και επιτόπου πληρωμή για τις αγορές τους από τα πρατήρια ΕΚΟ, μέσω του πορτοφολιού της εφαρμογής “EKO Smile”. Επιπλέον, παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας με εκπρόσωπο  της ΕΚΟ Κύπρου, υποβάλλοντας τα ερωτήματά τους, προκειμένου να επιλύονται άμεσα όποια ζητήματα τυχόν προκύπτουν.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, θα συνεχίσει να καινοτομεί και να προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες, αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό τρόπο συναλλαγών με την καινοτόμα εφαρμογή “EKO Smile”, ώστε να εξασφαλίσει στους καταναλωτές την πιο άμεση, γρήγορη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία που μπορούν να βιώσουν.

Tags
21 May, 2025 Ώρα 16:40

Porsche Κύπρου και το Minthis Ενώνουν τις Δυνάμεις τους σε μια Ξεχωριστή Συνεργασία Πολυτέλειας και Απόδοσης

Thumbnail

Στις 17 Μαΐου, η Porsche Κύπρου και το Minthis Resort συνδιοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση με το Porsche Golf Open, που αποτέλεσε γιορτή της οδηγικής υπεροχής, της κομψότητας και του εκλεπτυσμένου τρόπου ζωής.

Close

Αυτή η μοναδική συνεργασία αντιπροσωπεύει κάτι πολύ περισσότερο από ένα τουρνουά γκολφ. Αντικατοπτρίζει τη σύμπνοια δύο εμβληματικών brands—της Porsche, παγκόσμιου συμβόλου μηχανικής υπεροχής και σχεδιαστικής αρτιότητας, και του Minthis, κορυφαίου προορισμού στην Κύπρο για υψηλής αισθητικής διαμονή, φύση και γκολφ πρωταθλημάτων.

 

Close

 

Η μέρα ξεκίνησε με τουρνουά γκολφ σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, όπου οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τον ανταγωνισμό σε χαλαρό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Το σκηνικό του Minthis πρόσφερε την ιδανική ατμόσφαιρα για μια μέρα σχεδιασμένη γύρω από την ποιότητα και την εμπειρία.

Close

Το αποκορύφωμα της ημέρας ήταν η αποκλειστική παρουσίαση της Porsche 911 GT3, ενός μοντέλου που ενσαρκώνει την τέλεια ένωση αγωνιστικής τεχνολογίας και εμβληματικού σχεδιασμού. Με τη δυναμική της εμφάνιση, τις αεροδυναμικές γραμμές και την αγωνιστική ψυχή της, η GT3 μαγνήτισε τα βλέμματα και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την ταυτότητα της Porsche ως σημείο αναφοράς στην οδηγική τελειότητα.

 

 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο, να εκτιμήσουν τις λεπτομέρειες κατασκευής του και να ενημερωθούν για τα κορυφαία χαρακτηριστικά του. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον προσεγμένο εξωτερικό χώρο του clubhouse του Minthis, με ζωντανή μουσική άρπας, και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που ανέδειξε τον μοναδικό χαρακτήρα της GT3.

Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νεότερα μοντέλα Taycan, Macan και Cayenne, απολαμβάνοντας από κοντά την τεχνολογική καινοτομία και την οδηγική τελειότητα της Porsche.

 

 

«Αυτή η συνεργασία είναι κάτι παραπάνω από ένα τουρνουά», δήλωσε ο Adam Davidson, Golf Manager του Minthis.«Είναι μια γιορτή δύο κορυφαίων brands που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν κάτι πραγματικά μοναδικό στην κοινότητά τους.»

Η Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager της A.I. Motokinisi Ltd, ανέφερε επίσης:

«Ως ο επίσημος αντιπρόσωπος της Porsche στην Κύπρο, στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη Porsche εμπειρία — όχι μόνο μέσα από τα εξαιρετικά οχήματα, αλλά και μέσω εμπειριών που εκφράζουν το πνεύμα της απόδοσης, της καινοτομίας και του ξεχωριστού lifestyle της μάρκας. Η εκδήλωση αυτή αποτύπωσε ιδανικά αυτό το όραμα και ευχαριστούμε θερμά τόσο τους καλεσμένους μας όσο και το Minthis για τη μοναδική εμπειρία.»

Βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

 

 

Η A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο, με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Το Minthis αναπτύσσεται από την Pafilia Property Developers, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ακινήτων και lifestyle στην Κύπρο.