Ειδήσεις

31 Jul, 2020 Ώρα 09:22

Μικρές αλλαγές για την πισωκίνητη Lamborghini Huracán

Thumbnail

Σε μικρές αλλαγές προχώρησε η Lamborghini και αφορά στην πισωκίνητη έκδοση της Huracán EVO RWD. Συγκεκριμένα τοποθέτησε νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέο σύστημα διαχύτη, νέας σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών, σπορ καθίσματα με καλύτερη στήριξη ενώ έκανε και μικρές αλλαγές στο μηχανικό σύνολο.

Close

Να σημειώσουμε πως πλέον το ιταλικό super car είναι διαθέσιμο και σε ένα νέο χρώμα (Giallo Belenus). Και για να μην… ξεχνιόμαστε το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Δείτε το σχετικό video με τις αλλαγές στο ιταλικό super car

Close

 

29 Apr, 2024 Ώρα 13:52

Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe!

Thumbnail

Μια ακόμα βράβευση έρχεται ν’ αναγνωρίσει τον ποιοτικό σχεδιασμό του νέου Hyundai Santa Fe! Αυτή τη φορά η διάκριση έχει το όνομα Red Dot Design Award / Product Design, στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”. Με την παγκοσμίου κύρους βράβευση Red Dot, η Hyundai επιβεβαιώνει την ηγετική της παρουσία στον τομέα του ποιοτικού σχεδιασμού αυτοκινήτων!

Close

Ποιοτικός, ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του τρόπου ζωής των ανθρώπων. “Νοιώθουμε εξαιρετική τιμή για τη διάκριση Red Dot Design 2024”, δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, επικεφαλής του Παγκοσμίου Τμήματος Σχεδιασμού της Hyundai. “Αυτή η αναγνώριση αποτελεί τη σκυτάλη που παραδίδει η σημερινή γενιά των αφοσιωμένων μελών της δημιουργικής ομάδας της Hyundai στους επόμενους. Αφοσίωση και πάθος για δημιουργικότητα, σε συνεργασία με τους μηχανολόγους και μηχανικούς του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας. Και είναι μια απόδειξη του μεγάλου ανταγωνισμού μεταξύ τους για διατήρηση της πρωτιάς στην παγκόσμια αγορά”, ολοκλήρωσε.

Με την προσέγγιση “Open for More”, το Santa Fe πέμπτης γενιάς προσφέρει πρωτοποριακές ανέσεις και εξοπλισμό, τεχνολογία αιχμής και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα χρώματα, εσωτερικά και εξωτερικά είναι εμπνευσμένα από το φυσικό φως, χαρίζοντας ζωντάνια στην καθημερινότητα και διάθεση για περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

Close