Rally

17 Sep, 2020 Ώρα 15:14

Ανακοίνωση Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου σχετικά με το Cyprus Rally 2020

Thumbnail

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου ανακοινώνει ότι το προσεχές Διεθνές Ράλλυ Κύπρος 2020 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου 2020 θα προσμετρά στο πρόγραμμα του διεθνούς περιφερειακού πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής (MERC) και στο Εθνικό πρωτάθλημα ράλλυ 2020. Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου αποφάσισε όπως το φετινό Διεθνές Ράλλυ Κύπρος μη αποτελέσει μέρος του ERC καθότι το ενδιαφέρον για συμμετοχή διαγωνιζομένων από χώρες της Ευρώπης παρουσιαζόταν καθοριστικά μειωμένο λόγω της πανδημίας COVID-19 σε βαθμό που η εκταμίευση των αναγκαίων πόρων για την διοργάνωση αυτής της πτυχής του αγώνα κρίθηκε ασύμφορη.

Close

Η επιλογή για επαναφορά του ERC ως μέρους του Διεθνούς Ράλλυ Κύπρος το 2021 εναπόκειται στον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου ο οποίος ήδη βρίσκεται σε επι τούτου διαβουλεύσεις με την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA).

28 Mar, 2025 Ώρα 12:39

WRC: Οι Evans-Martin νικητές του Safari Rally Kenya 2025

Thumbnail

Οι Βρετανοί Elfyn Evans- Scott Martin μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα σε μια πολύ δύσκολη επιφάνεια στους βρεγμένους και βαλτώδεις δρόμους στην Κένυα κατάφεραν να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Close

Μετά από 1397.91 χιλιόμετρα από τα οποία τα 1014.81 έγιναν σε απλές διαδρομές και τα 383.10 σε 21 Ειδικές Διαδρομές, οι Elfyn Evans-Scott Martin με TOYOTA GR YARIS Rally 1 κέρδισαν έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Δυστυχώς οι δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Kalle Rovanpera – Jonne Halttunen εγκατέλειψαν σήμερα από μηχανικά προβλήματα. Η λάσπη ήταν ο μεγάλος αντίπαλος σήμερα.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Ott Tanak- Martin Jarveoja και Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe.

Close

Δείτε τους τελικούς χρόνους και την κατάταξη: