Ειδήσεις

23 Jul, 2021 Ώρα 17:52

Η ευκαιρία σου να αποκτήσεις μια McLaren GT!

Thumbnail

Όλοι, λίγο ή πολύ, ονειρευόμαστε να έχουμε ένα εξωτικό supercar να μας περιμένει κάτω από το σπίτι μας, να νιώσουμε τις επιδόσεις και την τεχνολογική υπεροχή που έχει ένα τέτοιο όχημα. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην μπορούμε να πάρουμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να το αγοράσουμε σε μορφή... παιχνιδιού.

Close

Η McLaren έχει στην γκάμα της αρκετά παιδικά αυτοκίνητα. Τώρα προχώρησε στην κατασκευή ενός νέου μοντέλου, του GT, για παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών. Πρόκειται για μια καλοσχεδιασμένη ρεπλίκα 12V εμπνευσμένη από το πραγματικό supercar, η οποία είναι διαθέσιμη σε πολλά χρώματα και με ηλεκτροκινητήρα, παρακαλώ!

 

Close

 

Η κανονική McLaren GT κοστίζει περίπου 250.000€!

Close

Highlight του παιδικού McLaren GT είναι οι πόρτες οι οποίες ανοίγουν προς τα πάνω, όπως στο κανονικό αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό βρίσκουμε επιλογές οδήγησης, ένδειξη στον πίνακα οργάνων της επιλογής οδήγησης, κάθισμα τύπου μπάκετ με ζώνη ασφαλείας και σύστημα infotainment με θύρα USB και SC Card για να ακούσεις τη μουσική που θέλεις.

 

 

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε πορτμπαγκάζ λειτουργικό, ενώ τα φώτα των φρένων πίσω λειτουργούν κανονικά. Η τιμή του McLaren GT είναι στα 272€, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αποκτήσει ένα supercar!

15 May, 2024 Ώρα 13:00

Μετά από 5 εκατ. χιλιόμετρα δοκιμών, έτοιμη για παρουσίαση η πρώτη υβριδική Porsche 911 στην ιστορία

Thumbnail

Η Porsche γράφει ιστορία καθώς για πρώτη φορά η 911 έρχεται με υβριδικό σύνολο και η εταιρία υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις και ακόμα πιο σπορ αντιδράσεις.

Close

 

 

Περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών

«Για πρώτη φορά στην 61χρονη ιστορία της εταιρίας, εγκαθίσταται ένα υβριδικό σύστημα κίνησης σε μια 911 για το δρόμο. Αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα επιδόσεων κάνει την 911 ακόμα πιο δυναμική”, λέει ο Frank Moser, Αντιπρόεδρος των μοντέλων 911 και 718. «Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη κατά τη διάρκεια της εξέλιξης και δοκιμάσαμε τη νέα 911 κάτω από κάθε είδους συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Από το παγωμένο κρύο μέχρι την καυτή ζέστη, όπως συνέβη κατά τα τελευταία στάδια των δοκιμών στο Ντουμπάι.

 

Close

 

Είτε με υψηλό φορτίο του συστήματος μετάδοσης κίνησης στις απαιτητικές συνθήκες των ορεινών περασμάτων, είτε με την κίνηση στο stop-and-go ενός αστικού περιβάλλοντος, η νέα 911 ξεπέρασε με άνεση ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις. Συνολικά, οι μηχανικοί και οι οδηγοί δοκιμών συμπλήρωσαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα οδήγησης για την ανάπτυξη.»

Πιο γρήγορη από την προκάτοχό της στο Nürburgring κατά 8,7 δευτερόλεπτα

Οι δοκιμές και η ρύθμιση στο Nürburgring είχαν πάντα ιδιαίτερη σημασία κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της 911. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο πρεσβευτής οδηγός της Porsche, Jörg Bergmeister, ολοκλήρωσε έναν γύρο σε 7:16,934 λεπτά – 8,7 δευτερόλεπτα ταχύτερα από την αντίστοιχη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου. Το αυτοκίνητο δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με τα στάνταρ ελαστικά δρόμου, καθώς και με το κιτ αεροδυναμικής με σταθερή πίσω αεροτομή που διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για αρκετές γενιές μοντέλων τώρα, και το οποίο παρέχει αυξημένη κάθετη δύναμη σε υψηλές ταχύτητες.

 

 

Λεπτομέρειες για το υβριδικό σύστημα κίνησης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Η Porsche μάς λέει ότι στοχεύει στις επιδόσεις, κάτι που απέδειξε και ο χρόνος στην πίστα.

Όλα θα αποκαλυφθούν στις 28 Μαΐου. Βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε σε 15 ημέρες, όπου θα σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.