Νέα μοντέλα

02 Sep, 2021 Ώρα 12:52

Αυτό είναι το νέο ΚΤΜ RC390

Thumbnail

Μέσα στο καλοκαίρι είδαμε για πρώτη φορά εικόνες του νέου RC390 της KTM, ωστόσο τώρα η αυστριακή φίρμα μάς παρουσίασε επίσημα το νέο της μοντέλο. Το μικρό supersport μοντέλο κάθε άλλο παρά μικρό είναι καθώς διαθέτει τεχνολογία που θα ζήλευαν πολύ ακριβότερες και ισχυρότερες μοτοσικλέτες.

Close

Μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις αλλαγές στο νέο μοντέλο με την πρώτη ματιά. Το RC390 του 2022 ξεχωρίζει από τη νέα εμπρός μάσκα με τον LED προβολέα και τα φλας που είναι ενσωματωμένα στο σύνολο. Τα γραφικά είναι πανέμορφα σε μπλε και πορτοκαλί απόχρωση, ενώ η αιχμηρή ουρά είναι το σήμα κατατεθέν της μοτοσικλέτας.

 

Close

 

Το νέο RC390 αναμένεται την άνοιξη του 2022

Close

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 373 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 43 ίππους. Τον ηλεκτρονικό έλεγχο έχει αναλάβει μονάδα της Bosch, ενώ το σύστημα Ride-by-Wire ηλεκτρονικό γκάζι έχει αναβαθμιστεί για καλύτερη απόκριση. Στα συστήματα έχει προστεθεί σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ευαίσθητο στις κλίσεις, quickshifter και μονόδρομο συμπλέκτη για σκληρή χρήση σε πίστα.

Το πλαίσιο είναι καινούριο και πιο ελαφρύ κατά 1,5 κιλό, φυσικά χωροδικτύωμα. Στις αναρτήσεις συναντάμε τις κορυφαίες WP Apex με πιρούνι 43mm εμπρός ρυθμιζόμενο και μονό αμορτισέρ πίσω επίσης της WP. Τα φρένα είναι τις ByBre με δίσκο 320mm εμπρός και ακτινική δαγκάνα. Το σύστημα ABS έχει αναβαθμιστεί προσφέροντας τεχνολογία cornering ABS με επιλογή Supermoto Mode, ενώ οι τροχοί είναι κατά 3,4 κιλά ελαφρύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Το νέο KTM RC390 αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Το βίντεο παρουσίασης του νέου μοντέλου.

 

24 Apr, 2024 Ώρα 13:23

Λαμπερή παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Porsche Taycan

Thumbnail

Στη ζωή, βιώνουμε στιγμές γεμάτες μαγεία.

Close

Στιγμές που κάνουν την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά, στιγμές ευφορίας, καθαρής χαράς.

Όπως είναι οι στιγμές στη θέση του οδηγού του νέου Porsche Taycan.

Close

Του μόνου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που υπερδιεγείρει τις αισθήσεις και σε φορτώνει συναισθήματα.

Συναισθήματα τόσο ιδιαίτερα που δημιούργησαν ακόμη και την δική τους λέξη: Overfeel

Close

 

 

Αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό συναίσθημα προσέφερε στους προσκεκλημένους της η Porsche Cyprus στην φαντασμαγορική αποκάλυψη του νέου Porsche Taycan το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου στο Destination Porsche Limassol. 

Μια Overfeel, ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά αποτέλεσε ο ιδιαίτερος τρόπος που ο καλλιτέχνης Λουκής Αγρότης, ζωγράφισε μέσα σε μόνο λίγα λεπτά σε κενό καμβά το νέο Porsche Taycan, κερδίζοντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων.  Θαυμασμός που διατηρήθηκε αμείωτος, αφού αμέσως μετά ακολούθησαν με ένα πολύ επιβλητικό τρόπο τα αποκαλυπτήρια του νέου Porsche Taycan.

 

 

Ο συνδυασμός χρωμάτων σε iced blue διάθεση, στον φωτισμό, τα cocktails και τα εδέσματα της βραδιάς, συμπλήρωσαν μια άκρως ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στην εξέλιξη και την δημιουργικότητα.   Ταυτόχρονα με jazz διάθεση οι Γιάννης Μοδίτης και Μιχάλης Τσερκέζος, παρέσυραν το κοινό με την μουσική τους, προσθέτοντας στην εκδήλωση τα πιο μελωδικά ηχοχρώματα.

Η Παυλίνα Ιακωβίδου Marketing & PR Manager της Porsche Cyprus, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, σημειώνοντας πως με την κατασκευή του νέου ηλεκτρικού Taycan, η Porsche συνεχίζει να «ανεβάζει» ταχύτητα στην ηλεκτροκίνηση και να χαράζει τον δικό της μοναδικό δρόμο στην νέα εποχή. 

 

 

Η Porsche προσφέρει τη δυνατότητα στους λάτρεις της λεπτομέρειας, να έχουν ρόλο σχεδιαστή στο δικό τους ξεχωριστό Taycan μέσω του online car configurator της εταιρείας που θα βρείτε στο ακόλουθο link: https://www.porsche.com/central-eastern-europe/en/_cyprus_/models/taycan/taycan-models/taycan/

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.