Video

18 Feb, 2022 Ώρα 09:42

Δημοσιογράφοι οδηγούν και μας δίνουν την άποψη τους για τη νέα Lamborghini Huracan STO (βίντεο)

Thumbnail

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Countach -και μεγάλη έκπληξη από τη Lamborghini– δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο δημοσιογράφοι ειδικού τύπου μιλάνε για την εμπειρία τους με τη νέα Huracan STO.

Close

Είχαν την ευκαιρία να την οδηγήσουν τόσο εντός πίστας και συγκεκριμένα στο Autodromo Piero Taruffi στη Vallelunga, αλλά και να περάσουν μία βόλτα από την πόλη της Ρώμης.

Η Huracan STO παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο με την εταιρεία να είχε προγραμματίσει στις αρχές του χρόνου ένα ειδικό track day για τους πελάτες της. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας, αυτά τα πλάνα αναβλήθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν η STO να δοκιμαστεί στην ανάβαση του Goodwood.

Close
 

 

Close

 

Να θυμίσουμε ότι η πηγή τροφοδότησης του supercar είναι ένας V10 των 5,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 630 PS και ροπή 565 Νm.

Η Huracan STO επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-200 σε μόλις 9 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα αντιστοιχεί σε 310 χλμ./ώρα. Αναφορικά με τη διαδικασία 100-0 χλμ./ώρα δεν απαιτούνται πάνω από 30 μέτρα.

 

24 Apr, 2024 Ώρα 08:34

Ένα πλύσιμο σκέτη απόλαυση (βίντεο)

Thumbnail

Πόσο καιρό έχετε αφήσει το αυτοκίνητο σας χωρίς ένα καλό εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο; Στο σημερινό βίντεο έχουμε ίσως το νικητή για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να πλυθεί ένα Ι.Χ. καθώς η συγκεκριμένη C3 Corvette του 1978 που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού οδηγήθηκε για περίπου 2.573χλμ. μετά έμεινε ακίνητη να σαπίζει για 45 χρόνια. Ευτυχώς σε κλειστό γκαράζ με κλειστά παράθυρα.

Close

Ήρθε η ώρα να λάβει την αγάπη που της αξίζει.

Το συνεργείο από το κανάλι WD Detailing στο YouTube, αφού κατάφερε να ανοίξει την γκαραζόπορτα, βρήκε το εγκαταλελειμμένο κλασικό αυτό μοντέλο και το μετέφερε στον ειδικό χώρο καθαρισμού.

Close

Ενώ η περισσότερη βρωμιά βγαίνει με λίγο σαπούνι και ένα πιεστικό, οι προφυλακτήρες είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν. Οι φίλοι της Corvette θα γνωρίζουν ότι αυτά τα κομμάτια κατασκευάστηκαν από πλαστικό και όχι από μέταλλο ή fiberglass, και οι άνθρωποι της WD Detailing υποψιάζονται ότι απορρόφησαν περισσότερη βρωμιά από την εναλλαγή θερμότητας από ό,τι τα υπόλοιπα πάνελ. Τίποτα που δεν μπορεί όμως να διορθωθεί με μια σκληρή βούρτσα και τα ανάλογα χημικά.

 

Close

 

Όποιος έβαλε αυτή την Corvette στην αποθήκη, αποφάσισε έξυπνα να κρατήσει τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, σφραγίζοντας την καμπίνα από τον εξωτερικό αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό που μοιάζει σχεδόν σαν καινούργιο. Αυτό δεν εμπόδισε τα ποντίκια να μπουν στο εσωτερικό, να φτιάξουν φωλιές και να αφήσουν περιττώματα στο πέρασμά τους. Μια σχολαστική ηλεκτρική σκούπα και ένα τρίψιμο ήταν το μόνο που χρειαζόταν η καμπίνα για να λάμψει όπως πριν από σχεδόν 50 χρόνια.