Γενικά

14 Apr, 2022 Ώρα 20:18

Συνάντηση Σωματείου Dragster: Ο Cydra ανακοινώνει αγώνες για το 2022!

Thumbnail

Ο CYDRA, τo σωματείο Dragster της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλέσει τους φίλους των αγώνων Dragster σε συνάντηση με στόχο να ξεκινήσει το επίσημο πρωτάθλημα Dragster 2022 της Ομοσπονδίας.

Close

Για πολλά χρόνια δεν υπήρχε τρόπος να ξεκινήσει ένα ολοκληρωμένο πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή έχει αποφασισθεί από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να διοργανωθεί το Πρωτάθλημα Dragster 2022 με αγώνες στην Achna Speedway καθώς και εκτός πίστας όπου γίνονται συνεχώς προσπάθειες για εξεύρεση χώρου για 400 μέτρα με ενθαρρυντικές ενδείξεις για τις οποίες θα επανέλθουμε.

Στη συνάντηση η οποία θα είναι και Γενική Συνέλευση του Σωματείου, θα υπάρξει ενημέρωση για όλα καθώς και θα δοθεί η ημερομηνία του πρώτου αγώνα Πρωταθλήματος, και θα συζητηθούν οι κανονισμοί και το που βρισκόμαστε με την εξεύρεση χώρου. Στη συνάντηση θα παραστεί και θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Μανώλης Κουλουμάς.

Close

Η συνάντηση θα γίνει στην Χοιροκοιτία την Τρίτη 19 Απριλίου στις 7.30μμ στο εστιατόριο ΟΑΣΙΣ. 

Κανένας φίλος του Dragster δεν θα πρέπει να απουσιάζει.

Close

Για πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 99675910 Χάρης, 99780149 Κωνσταντίνος και  96 670626 Αυγουστής.

04 Apr, 2025 Ώρα 08:12

Ο Τζιωρτζής παρουσίασε το HTFX Ford Mustang V8, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν

Thumbnail

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής παρουσίασε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του, HTFX Ford Mustang V8, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 02 Απριλίου, στη Γαλλία και την πίστα Circuits De Vendee Fontenay-Le-Comte, ιδιοκτησίας της νέας ομάδας του, SPEEDHOUSE.

Close

Ο 28χρονος οδηγός θα λάβει μέρος για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR, συμμετέχοντας για τρίτη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία PRO. Στις πόρτες του νέου αυτοκινήτου του θα είναι αναγραμμένος ο αριθμός 64.

 

Close

 

«Είμαι ευγνώμων που γι’ ακόμη μια χρονιά θα εκπροσωπήσω το νησί  μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR. Είμαι πιο έτοιμος και πιο αποφασισμένος από ποτέ και, με τη δέσμευση της ομάδας, είμαι βέβαιος ότι έχουμε έναν κοινό στόχο, τον ευρωπαϊκό τίτλο, στον οποίο ήμασταν πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια» δήλωσε κατά την παρουσίαση του αυτοκινήτου ο Τζιωρτζής, που συμπλήρωσε: «Εκπροσωπώντας το νησί μου, την Κύπρο, από το 2020 σε ένα πρωτάθλημα πιστοποιημένο από τη FIA(Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου), με κάνει ακόμα πιο δυνατό και είμαι έτοιμος να φέρω το ευρωπαϊκό τρόπαιο στην γενέτειρα μου, την Λευκωσία». 

Close

Επί ευκαιρίας, ευχαρίστησε τους χορηγούς και την οικογένειά του. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πλατινένιο μου χορηγό, την εταιρεία HTFX, καθώς και τους υποστηρικτές μου, Alco Filters, Psaltis Auto Parts, Televantos Used Trucks, Panayiotides Gifts, Daytona Raceway και το Sana Hiltonia, αλλά και την οικογένειά μου, χωρίς τη συνδρομή της οποίας δεν θα ήταν δυνατόν να φθάσω μέχρι εδώ».

 

 

Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας HTFX, κ. Κυριάκος Χατζηκυριάκου, ο οποίος σημείωσε: «Η ΗΤFX βρίσκεται για δεύτερη χρονιά δίπλα στις προσπάθειες του συμπατριώτη μας, πλέον ως Πλατινένιος Χορηγός, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΝASCAR με κύριο στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σεζόν, αλλά και στον πρώτο αγώνα στην Ισπανία, καθώς είναι και η αγαπημένη του πίστα».

Ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν θα γίνει στην πίστα Circuit Ricardo Tormo της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου, ενώ ακολούθως στο καλεντάρι είναι οι αγώνες σε Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Τσεχία, Γερμανία και Βέλγιο.

Πλατινένιος Χορηγός του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή είναι η HTFX, ενώ τον υποστηρίζουν η ALCO Filters, η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, η Panayiotides Gifts, το Sana Hiltonia και η πίστα Daytona Raceway.