Video

21 Apr, 2022 Ώρα 09:26

Μην ξεχνάς το χειρόφρενο! Ειδικά αν παίζει ποτάμι πίσω σου! (βίντεο)

Thumbnail

Την περασμένη Πέμπτη 14 του Απρίλη, ένα κόκκινο Peugeot βρέθηκε στα νερά του ποταμού Νταουγκάβα που διασχίζει τη πρωτεύουσα της Λετονίας, τη Ρίγα. Όπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ πάρκαρε ξέχασε να ενεργοποιήσει το χειρόφρενο και να επιλέξει σχέση στο κιβώτιο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ξεκινήσει να κυλά προς τα πίσω.

Close

Αφού διέσχισε τον δρόμο χωρίς να τρακάρει με κάποιο από τα διερχόμενα οχήματα, το Peugeot έπεσε μέσα στο ποτάμι, με τις αρχές να το ανασύρουν την επόμενη ημέρα.

 

Close
16 Apr, 2025 Ώρα 10:06

O Lando Norris κατακτά τους θρυλικούς δρόμους του Τόκιο με ένα Liberty Walk R32 Skyline

Thumbnail

Την περασμένη εβδομάδα στο Τόκιο της Ιαπωνίας, ο Lando Norris, το Monster Energy και η Liberty Walk συνεργάστηκαν για ένα επικό project.

Close

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή, καθώς ο πρωτοπόρος στην F1, Lando Norris, παίρνει τον έλεγχο του εμβληματικού Liberty Walk R32 Skyline, στους βρεγμένους δρόμους του Τόκιο, φωτισμένους με φώτα νέον. Η ένταση της βροχής ανεβαίνει και ο Lando σπρώχνει το R32 Skyline στα όριά του, διασχίζοντας την καρδιά της μητρόπολης μέχρι τις βιομηχανικές αποβάθρες της Γιοκοχάμα.

 

Close

 

Όλο αυτό δεν γίνεται μόνο για την ταχύτητα – πρόκειται για τη σύνδεση της καρδιάς και την ψυχής με την ιδιαίτερη κουλτούρα γύρο από το αυτοκίνητο στους δρόμους της Ιαπωνίας. Από τα μοναδικά βελτιωμένα αυτοκίνητα μέχρι την υπόγεια σκηνή πίσω από αυτά που ακμάζει στο Τόκιο. Ο Lando βιώνει την ενέργεια σε κάθε βήμα, μια εμπειρία όπου η ταχύτητα, το στυλ και η δύναμη συναντιούνται σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Close