Τιμή αποτελεί για την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά η επίσκεψη κορυφαίων στελεχών της ENEOS Ιαπωνίας στην Κύπρο. Ο κ.Toru Konishi, Πρόεδρος της ENEOS Lubricants Company και οι κ.κ. Takahiro Nagase, Hajime Nakao και Przemek Rybka, ανώτατα στελέχη του κολοσσού της ΕΝΕOS βρέθηκαν για μια μόνο μέρα στον τόπο μας για να συγχαρούν την εταιρεία Ψάλτης για τα έξι συνολικά βραβεία που πήρε κατά το 6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS που διεξήχθη πριν μερικές βδομάδες στη Βουδαπέστη.

Όπως είναι ήδη γνωστό η JX Nippon Oil & Energy / ENEOS Europe απένειμε έξι συνολικά Ευρωπαϊκά βραβεία στην εταιρεία Psaltis Autoparts. Σημαντικότερο όλων το «Top Market Share Award» για τις χρονιές 2019, 2020 και 2021 που αναδεικνύει την Κύπρο σαν την χώρα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη για τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS σε αναλογία πληθυσμού και οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους. Διακρίσεις που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σκληρή δουλειά που επιτελείται στην εταιρεία όσο και τη δέσμευση της να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Ο κ. Νικόλας Ψάλτης, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη ανωτέρων στελεχών της ENEOS Ιαπωνίας στον τόπο μας δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την εταιρεία μας. Τα στελέχη της ENEOS βρέθηκαν στην Κύπρο για να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και προώθησης των λιπαντικών ENEOS στην Κυπριακή αγορά που για τρία συνεχόμενα χρόνια κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη. Όμως, για την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά τα βραβεία από μόνα τους δεν έχουν καμία αξία. Αυτό που έχει αξία είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες».

Κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Ψάλτης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στη Μαρίνα Λεμεσού, να δουν από κοντά αγωνιστικά αυτοκίνητα της ENEOS που τρέχουν στην Κύπρο αλλά και να γνωρίσουν πολιτειακούς αξιωματούχους όπως τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και το Δήμαρχο Λεμεσού.

Volvo EX90: Στους εκθεσιακούς χώρους της CTC η ναυαρχίδα του Σουηδικού εργοστασίου
Η CTC Automotive, επίσημοι αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων της Volvo στην Κύπρο, υποδέχθηκε τη ναυαρχίδα της μάρκας στους εκθεσιακούς της χώρους. Το ΕΧ90 είναι ένα επταθέσιο ηλεκτρικό SUV που θεωρείται ίσως το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στον κόσμο. Ένα κομψό, πολυχρηστικό οικογενειακό αυτοκίνητο με σύγχρονες αναλογίες, σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής όσον αφορά την κεντρική του μονάδα, τη συνδεσιμότητα και την ηλεκτροκίνηση, για βέλτιστη ασφάλεια, αποδοτική λειτουργία και αισθητική.
Το μοντέλο αντιπροσωπεύει την έναρξη μίας νέας εποχής για την εταιρεία. Μιας εποχής που δρομολογεί την πορεία της για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμη η twin-motor AWD έκδοση που τροφοδοτείται από μία μπαταρία 111kWh και δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν από κοινού στην έκδοση υψηλών επιδόσεων 517 hp και 910 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το εντελώς νέο πλαίσιο, δημιουργούν μία εντυπωσιακή εμπειρία οδήγησης.
Η ασφάλεια που προσφέρεται στον στάνταρ εξοπλισμό του Volvo EX90 είναι αυξημένη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο Volvo πριν από αυτό. Διαθέτει μία αόρατη ασπίδα ασφαλείας που δημιουργείται από την πιο πρόσφατη τεχνολογία μας στην ανίχνευση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του αφού οι προηγμένοι αισθητήρες όπως κάμερες, ραντάρ και lidar, συνδέονται με την υψηλών προδιαγραφών κεντρική υπολογιστική μονάδα.

Στο εσωτερικό, ειδικοί αισθητήρες και κάμερες, με την υποστήριξη αλγορίθμων, μετρούν τη συγκέντρωση του βλέμματος και επιτρέπει στο Volvo EX90 να αντιλαμβάνεται εάν έχει αποσπαστεί η προσοχή σας, είστε νυσταγμένος ή με άλλο τρόπο απρόσεκτος, περισσότερο από ό,τι ήταν δυνατό σε ένα αυτοκίνητο Volvo μέχρι σήμερα.
Τέλος, χάρη στη σειρά προηγμένων αισθητήρων, συμπεριλαμβανομένου του lidar, το Volvo EX90 είναι το πρώτο Volvo που διαθέτει εξοπλισμό έτοιμο για αυτόνομη οδήγηση στο μέλλον.
Τέλος, το EX90 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την ενεργοποίηση της δυνατότητας αμφίδρομης φόρτισης. Μία τεχνολογία που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να χρησιμοποιεί την μπαταρία του αυτοκινήτου του ως επιπλέον πηγή τροφοδοσίας, προκειμένου να παρέχετε ενέργεια στο σπίτι του, σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές ή σε ένα άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volvo.
Με άλλα λόγια, το Volvo EX90 δεν είναι απλώς ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά ένας ιδιαίτερα προηγμένος υπολογιστής σε τροχούς. Ακόμη καλύτερα, ακριβώς όπως και το smartphone ή το laptop σας, το Volvo EX90 σχεδιάστηκε για να γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου, χάρη σε τακτικές ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις λογισμικού.
